HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1040/1091) > >>

Farek:

--- Idézet ---Több szempontból is el vagyok maradva...
1.   
2. Megtaláltam a csattanót a végéről: Sólyomszem = Góliát ???   
de...   de...   De akkor miért viselkedik olyan furán? Olyan mint egy... mint egy... kezdő... Nahát! Nahát! 
--- Idézet vége ---
Végre! Már kezdtem azt hinni, hogy mindenki elpártolt tőlünk  
Elnézést kérek, hogy a legutóbb nem volt Angyalok frissítés, de éppen költözés alatt vagyok és nem sikerült időre befejezni a fordítást. De higgyétek el, megéri várni, mert a következő szám nagyon hosszú és nagyon jó lesz.

Margali:

1. Mintha hájjal kenegetnének  
2. Igen-igen, Sólyomszem bácsi ebben az időben Góliátként futott. És még kétszer visszatért ehhez az identitáshoz. Ha érdekel bővebben is, hogy hogy is van ez, csak kérdezz bátran. Meg úgy általában bárki nyugodtan kérdezhet az Angyalokkal kapcsolatban. Hogy amatőrként viselkedik? Biztos hiányzik neki egy óriási íj és nyílvesszők  

Margali:
Több szempontból is el vagyok maradva...
1.  
2. Megtaláltam a csattanót a végéről: Sólyomszem = Góliát ???    
de...   de...   De akkor miért viselkedik olyan furán? Olyan mint egy... mint egy... kezdő... Nahát! Nahát!  

Farek:

--- Idézet ---Milyen a New Avengers rajza? Úgy értem, csak a borítóját láttam a Marvel honlapján és egy-két figura kissé bénán nézett ki (pl. a Kapitány feje is furcsa volt).
--- Idézet vége ---
Kérlek szépen, a rajz jónak mondható, bár az általad említett arcforma probléma néha engem is zavar. Jobban szeretem a határozottabb vonalú arcokat. De alapvetően rendben van a rajz. És egyelőre a sztori is.

Drake:
Milyen a New Avengers rajza? Úgy értem, csak a borítóját láttam a Marvel honlapján és egy-két figura kissé bénán nézett ki (pl. a Kapitány feje is furcsa volt).

Farek:
Na mi a helyzet, fiúk-lányok? Mindenkit annyira lefoglal a karácsonyi láz, hogy nem jut ideje olvasgatni meg fórumozni? Ejnye. Ne tessék ezt velünk csinálni. Olyanok vagyunk Michoval meg Trollal, mint a fantasy istenek, hívők és követők nélkül elsorvadunk. Szóval  , hogy túléljünk.
Tegnap kaptam meg a New Avengers 1. részét és az Ultimates vol. II. 1-et is. az Új Angyalok bizalomgerjesztően indult, bár nagyon még nem fejtették ki a történetet, mert sok volt a hatalmas, szöveg nélküli rajz, de bizakodom. És egyelőre hihetően oldják meg a hősök közeledését egymáshoz (nem úgy...).
A Végsőkre még nem jutott időm, de én nagyon szerettem azt a sorozatot, sajnos az első sorozat eléggé foghíjasan van meg és már Quicksilver is egy jó ideje nem frissített a honlapján. Ha van igény rá és Ő továbbra sem jelentkezik, akkor lehet róla szó, hogy átvegyük a stafétát, de persze első az Angyalok és a Nyugati Party szakasz (akiket hamarosan megismerhettek).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése