HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1039/1091) > >>

Farek:
Igennnnnn!!! Végre! Egy reakció és vélemény      
Margali, érzelmeim irányodba egyre csak erősödnek     remélem, velünk maradsz.
Vízió egyébként napenergiával működik. Szóval napelemes  
Szóval Sólyomszem hogy vált Góliáttá:
Kérlek szépen: "And then came a day..." amikor Sólyomszem úgy érezte, hogy az íjával, nyilaival és céllövő képességeivel nem elég erőteljes szövetséges az Angyalok számára.
Ekkor történt, hogy a Fekete Özvegyet, akit fogságban tartottak, keresték a csapat tagjai, de Sólyomszemet hátrahagyták a személyes érintettség miatt (mivel akkor szeretők voltak). Ekkor Clint megtudta, hogy hol van az Özvegy és Pym egyik adag szérumját felhasználta, hogy megmentse, felvéve a Góliát nevet (Avengers 63.) Egészen az Avengers 97-ik számáig ezt használta, utána visszatért a Sólyomszem aliashoz.
Egészen az Avengers 345-ik számáig, ahol is ismét felöltötte a Góliát jelmezt, az Operation: Galactic Storm idején. Erről most nem mondanék többet, mert tervezzük a megjelenést.
Harmadszor is felvette az identitást, valamikor a WCA 80-90-ik számának környékén, amikor Ultronnal, a bűnöző Góliáttal és pár hasonló emberkével harcoltak.
Ez hát Sólyomszem-Góliát II története.
Végre hosszú idő után ismét egy kérdés, amire válaszolni kellett. Ha bárki másnak van hasonló kérdése, ne fogja vissza magát, szívesen válaszolok, ha tudok, hogy terjesszem az Angyalok szeretét.
Hogy mit tesz egy rakat hangya? Szerinted milyen érzés az, amikor mondjuk egy rakatnyi vörös hangya hirtelen bekúszik a ruhád/jelmezed/páncélod alá és a legkellemetlenebb helyeken kezdenek el harapdálni?  
Az okfejtésed Rick Jones-szal kapcsolatban hibátlan és nagyon tetszett, főleg a törpés összehasonlítás. Hm, én megadom neked a képregény háttérpszichologóia professzora címet  

Margali:
Hű-hA!    Újabb és újabb döbbenetek, Víziónak van tápcsatornája? Mivel működik?

Érdekel bővebben, hogy mikor és miért lett inkább Sólyomszem Góliát! (Pedig igazán bájos, mikor két csata között nyilakat farag.)
 De szemlátomást nem csak neki vannak gondjai a hasznosságával Bár kicsit visszás, hogy akinek erejével akar jobb lenni, az is inkább visszalép, mert kevésnek érzi magát… De az is igaz, hogy sose értettem mi haszna annak ha valaki ingen kicsi (az nem hátrány?), vagy mit tesz egy halom hangya az elvetemült gazok lefegyverzéséért. Kicsit asszem csalódtam is mikor végül mégsem a 3 hangya mentette meg Víziót.
 Valószínűleg ezen nemes hősöknek nem is igazán a képességeikkel van a baj, hanem inkább a lelkesedésükkel, a motivációkkal! Hiszen ha valaki kellőkép elszánt könnyűszerrel lefegyverezheti a Fáklyát, csak le kell fröcskölni.
 Rick Jones már rég lenyomta volna Fátumot,. meg Galactus-t, ha tudná változtatni a méretét.
 Ennek nyomán igen tartalmas megállapításra jutottam: ez a fiatal ember nem egyszerűen dicső fajunk képviselete a szuper képességek uralta világban, (ezt a posztot lenne hivatott betölteni a fenti kettő, Amerika Kapitánnyal már problémásabb a dolog a szérum miatt, de Batman a klasszikus példa).
 Rick a 8. törpe! A kor átlag kis embere, aki ugyan közel van főhőshöz, ő maga sosem válhat azzá, élte valami nagyobb kiszolgálására irányul, amiből ő maga sosem részesül, de ami ellne küzd az rá is épp oly fenyegető, mint a hősre, egyetlen különlegessége a többi átlag embertől, hogy felismeri ezt a fenyegetést, így vagy úgy. Sosem lesz belőle dicső Bosszú Angyal, ahogy Kukából sem lesz herceg és az örök szerelmet sem találja meg. És, hogy mért hatásosak a módszerei és ennek ellenére mért nem lehet ő a győztes? Hogy lehet, hogy 7 aprócska törpe napi több kocsinyi drága követ termel ki a bányából és egy ócska viskóban él az erdőben, ahelyett, hogy az ország királyai lennének?

A tehén skrullokról eszembe jutott egy kedves történet, amiben néhány alakváltó idegen jutott a földre és meglátván az első fát, annyira megtetszett nekik ez a létforma, hogy hátra levő életüket fenyőfaként töltötték a Szikláshegységben. Úgy látszik tehénnek lenni kevésbé csábító az idegenlények számára.

Farek:
Ugye megmondtam! Itt van hát! Akkor most záporozzanak azok a vélemények!  

Micho:
A témában felkerült az oldalra a Bosszú Angyalai - A Kree/Skrull Háború 5/9!

Farek:
Hölgyek és urak, ne csüggedjetek. A jövő heti frissítésben ismét érkeznek a hatalmas Angyalok a háború következő részében és az egy 35 oldalas rész   Meg persze jön majd a szokásos dokumentáció is, remélem, van rá kereslet.
Addig is, mint azt már korábban is említettem, nyugodtan lehet véleményezni az eddig is felkerült részeket, valamint kérdezni bármilyen Avengers témában s én a legjobb tudásom szerint felelek.
Ja, és persze B.Ú.É.K.!!!      

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése