HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1041/1091) > >>

Farek:
Ugyan már, Troll! Ne szégyenkezz, hiszen jobb későn, mint még később    

Troll:
ööö, szóval a témában megjelent a felkerült az oldalra a Bosszú Angyalai - A Kree-Skrull Háború 4/9.

Farek:
Tök jó, hogy van pár biztos pont az Angyalok életében, akire lehet számítani. Pl. Blue S.   De ne fogd vissza magad, ha késztetésed van, nyugodtan írhatsz többet és gyakrabban is  

Jarvis árulása: előbb utóbb felkerül, csak "sok a terv és kevés a Farek" (Madách után szabadon), szóval türelem. Hidd el, addig sem fogsz unatkozni.
A számok tükrében nekem is az egyik kedvencem. Hogy ki számolta össze? Hát én   ! Na jó, ez nem igaz, de le a kalappal az emberke előtt, aki megtette.
Hogy ki mozgatja a szálakat? Nos, ez maradjon rejtve a végéig. De hidd el, a következő szám rárak egy újabb nagy csavart és a "galaktikus helyzet egyre fokozódik".

Blue S:
Angyalok 92.

Ez a dokumentáció is tartalmazz 1-2 olyan információt, amit jó lenne részletesen is elolvasni: pl. Jarvis árulása.  

A számok tükrében pedig egy nagyon állat ötlet! Ki számolta ezeket össze? Ellenőrizte valaki? Tök jó!  

Essen szó a történetről is.

Érdekes volt, ahogy mindenki az Angyalok ellen fordult. Szinte tisztán kivehető, hogy valaki a háttérből mozgatja a szálakat. A legjobban mégis Wanda és Vízió jelenete tetszett.  

Farek:

--- Idézet ---Valamit nem értek: fejlett Kree technológia, de csak hallani lehet az üzenetet, válaszolni nem?
--- Idézet vége ---
Ne aggódj, nem csak Te nem érted   Talán az lehet a magyarázat, hogy a citadellát még évezredekkel korábban telepítették és akkor még nem volt olyan fejlett a kree technológia. Vagy nem.

Rick Jones valóban nem piti. Ha lett volna egy banánhéja - tudod, az a ragadozó madár, aminek a banán az áldozata - akkor azt is a talpa alá dobja.  Ja, és szerintem nagyon helyt álló a definícód róla. Ezt megjegyzem, vagy legalább is igyekszem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése