HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
A jó kapitány pajzsához szeretnék egy-két adalékot hozzátenni. Én sem vagyok szakértő, mert a saját történeteit nem ismerem, ráadásul nem igazán értem, hogy mire gondolsz a különboző pajzsokkal, kicsit nevesíthettél volna. De: kezdetben volt a háromszögletű pajzs. Azán megkapta a klasszikus és legendás körpajzsot. Viszont abból is volt törhetetlen és kevésbé törhetetlen típus. Aztán amikor az Amerika Kapitány-i címet elvették tőle, és csak simán Kapitány néven tért vissza (a későbbi első USA Ügynök kinézettel), akkor a pajzsot is elvették tőle és átadták a helyettesítő a Amerika Kapitánynak, ő pedig valahonnan szerzett egy vibránium pajzsot, aminek egy kicsit más volt a festése, és nem volt a közepén csillag. Aztán amikor a pajzsa megsemmisült, akkor egy darabig megint a háromszögpajzsot használta, utána pedig kapott egy energiapajzsot, aminek tudta az alakját is változtatni. Jelenleg pedig ismét a klasszikus törhetetlen, sérthetelen, stb. pajzsot használja.
regnar:
Ok, köszönöm a felvilágosítást. Én még annyira sem vagyok tájékozott, csak szeretem a történeteit.
kaine:
Életének időszakai. Volt, hogy eltörték az eredeti pajzsát és beszerzett egy másikat, meg ilyesmik. A nagy Kap-ból én se vagyok túl jól tájékozott.
regnar:
--- Idézet ---hanem különböző időszakokban különböző pajzsai voltak.
--- Idézet vége ---
Tényleg nem szórakozni akarok, de mik ezek az időszakok? Korokra érted (úgy értem 50-es évek, 60-as évek stb..), képregény alapján behatárolható,vagy Amerika Kapitány életének egyes epizódjai alapján tudható, hogy mikor van egy fehér és két vörös, vagy két vörös két fehér, vagy egy fehér egy vörös, vagy háromszög alakú pajzsa? De akkor is miért festi át? Vagy ne kérdezzek hülyeségeket, inkább olvassak?
kaine:
Bár ezt nálam jobban is el tudja magyarázni valaki, de ez olyan, mint mondjuk a szuperhősök ruhája. Nem rajzoló-függő (mint mondjuk a Lény), hanem különböző időszakokban különböző pajzsai voltak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése