HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Gorgonita:
A New Avengers-t nem tervezi valamelyik honosító oldal? Vagy az még túl friss anyag a honosításhoz?
És még egy kérdés. Az Avengers Finale a New Avengers előtt játszódik?
Farek:
Tegnap kaptam meg és olvastam az Ultimates 2 3. részét. Egyelőre nagyon tetszik ez a sorozat, de SPOILER nem igazán értettem, hogy miért nem végezték ki ott helyben Bannert. Ugyanazzal az erővel, amivel elkábították, meg is mérgezhették volna. Szóval ez sajnos nagyon sántít. De ettől eltekintve nagyon jó.END SPOILER
regnar:
Köszönöm
Farek:
--- Idézet ---No akkor nevesítek
A bosszú angyalai Vol3. első füzet. - once an avanger A kapitány a kör alakú pajzzsal mozdul, két vörös egy fehér csík, középen kék alapon fehér csillag
--- Idézet vége ---
A klasszikus pajzs.
--- Idézet ---ugyanitt Vol3. negyedik füzet - Too many avangers - a Kapitány a háromszög pajzs egyik változatát hordja, aminek csak egy ív van a tetején..
--- Idézet vége ---
Az előző óta a jó Kapi saját füzetében elpusztult az a pajzs. Ezért használja ezt az eredeti replikát.
--- Idézet ---arra sajnos nem emlékszem, hogy melyik részben, de van aháromszög pajzsnak egy háromíves változata is megrajzolva..
--- Idézet vége ---
Erre sajnos nem emlékszem így én sem...
regnar:
--- Idézet ---ráadásul nem igazán értem, hogy mire gondolsz a különboző pajzsokkal, kicsit nevesíthettél volna.
--- Idézet vége ---
No akkor nevesítek
A bosszú angyalai Vol3. első füzet. - once an avanger A kapitány a kör alakú pajzzsal mozdul, két vörös egy fehér csík, középen kék alapon fehér csillag
ugyanitt Vol3. negyedik füzet - Too many avangers - a Kapitány a háromszög pajzs egyik változatát hordja, aminek csak egy ív van a tetején..
arra sajnos nem emlékszem, hogy melyik részben, de van aháromszög pajzsnak egy háromíves változata is megrajzolva..
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése