HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
regnar:
Sziasztok.
Én nem vagyok szakértő, és lehet hogy most hülyeséget kérdezek. Elég sok Amerika kapitányos képregényt olvasok, és feltűnt, hogy ahány rajzoló, annyiféle a pajzsa. Miért van ez? Miért nincs egyedi koncepció Amerika kapitány pajzsára? (Még háromszög alakú pajzsot is láttam valamelyik képregényben, a többiben meg a festés mindenhol más. Még itt a zsákon is legalább kétfélét találni.) Szóval miért lehet ez? Nekem eléggé zavaró, hogy nincs benne koncepció, ez olyan,mintha Thornak egyszer baltája, aztán csákánya, majd kalapácsa lenne...
Farek:
--- Idézet ---Lenyűgözően leleményes ez a skrull király! Vajon, hány galaktikus uralkodónak jutna még eszébe plüss macikkal végezni a foglyaival? Kiváló példakép ő minden kicsi skrullnak, hogy mihez kezdjenek a játékaikkal!
--- Idézet vége ---
Miért, rád még soha nem dőlt egy szekrényre való plüssfigura?
Margali:
Ez egyre jobb! Boszierő, hisztis-humanista skrull királylány, görkoris Vasember… Mi jöhet még?
Lenyűgözően leleményes ez a skrull király! Vajon, hány galaktikus uralkodónak jutna még eszébe plüss macikkal végezni a foglyaival? Kiváló példakép ő minden kicsi skrullnak, hogy mihez kezdjenek a játékaikkal!
Galen:
A témában felkerült az oldalra a Bosszú Angyalai - A Kree/Skrull Háború 6/9!!
kaine:
Nincs itt semmi titok. Blood and Thunder 13 rész. Amikor Thor megőrül és lever mindenkit, aki segíteni próbál rajta. Annak idején tetszett, de még el kell olvasnom újra, hogy lássam: érdemes-e annyit dolgozni vele.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése