HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1022/1091) > >>

kaine:
Pedig ez az egyetlen lehetőségük a normálisabb életre.

molzo:
A New Thunderbolts-ot én is olvastam és meglepődtem amikor Genis, Photon néven jött elő. Ráadásul majdnem meztelenül, persze a csillagos testén ez nem olyan feltűnő. Most akkor Photon megint Csodakapitány lett.
Egyébként nekem nem tetszik, hogy lassan minden bűnöző jófiú lesz és belép a Mennydörgőkhöz.

Farek:
Kaine (és mindenki más): annyit hozzátennék, hogy a jelenleg futó New Thunderbolts sorozatban jelen van Genis, de nagy változások alatt (átmegy Photon-ba, és egy hasonló gubóból támad fel, mint Warlock szokott), valamint szó sem esik Rickről. Szóval engem isérdekel, hogy mi történt velük a végén.

kaine:

--- Idézet ---
--- Idézet ---Regnar: Azzal, hogy egyesült Mar-vell-el nem lett szuperereje igaz? Mintah olyat olvastam volna, hogy külön is tudnak válni? Vagy most hülyeséget kérdezek?
--- Idézet vége ---
Hm, bár vannak alapvető fogalmaim a témáról, vagy talán annál még több is, de ennek igazán Kaine a szakértője, szóval Kaine: mi most az aktuális helyzet?

--- Idézet vége ---
Bár a Captain Marvel sorozat legutolsó részeit még csak most szereztem meg, így pont a végkifejletet nem ismerem még, de a sorozatban végig az ment, hogy Rick maradt ugyanolyan ember, mint mindig, csak éppen amíg ő a Földön volt, addig Captain Marvel a negatív zónában. Ha Rick összecsapta a karperecét, akkor cserélődtek ki. Illetve mindig annak kellett, aki éppen a Földön volt. Szóval Rick mindig elcseszett pár dolgot és ha már nagyon nagy gáz volt, akkor behívta Marvelt. Egy idő után már nem is a negatív zónába került az, aki nem a Földön volt (épp itt tart a sorozat a Spidertomon), hanem valahova egészen máshova.
De különválni nem tudnak.
Ahogy elolvasom a végét, kiegészítem még ezt a befejezéssel.

Farek:
Na, bár most is rengeteg munka van, de egy kicsit engedek a csábításnak, és érdemben reagálok.

--- Idézet ---Regnar: Akkor most Góliáttal mi lett?
--- Idézet vége ---
Kérlek szépen, már a 98-as számban visszatért, egy amnéziás Herkulessel. És ez belesodorta őket egy Olümposz elleni háborúba, mely a 100. számban csúcsosodik ki.

--- Idézet ---Regnar: Azzal, hogy egyesült Mar-vell-el nem lett szuperereje igaz? Mintah olyat olvastam volna, hogy külön is tudnak válni? Vagy most hülyeséget kérdezek?
--- Idézet vége ---
Hm, bár vannak alapvető fogalmaim a témáról, vagy talán annál még több is, de ennek igazán Kaine a szakértője, szóval Kaine: mi most az aktuális helyzet?

--- Idézet ---Regnar: A zodiak-nak van, vagy volt emberi változata is, ha jól tudom. Úgy értem nem csak robotok alkották, hanem emberek is, a szintén a csillagjegyekről elnevezve.
--- Idézet vége ---
Jól tudod, volt egy emberi Zodiák is, akiket pont a gépi Zodiák csalt tőrbe, és vette át a szerepüket, Nick Fury    öccsének vezetésével. Illetve annak LMD-je vezetésével. Csak egyikük maradt meg, a Bika, de őt meg Holdlovag takarította el az útból.  

--- Idézet ---Regnar: Űrfantom képességének azért megvannak a határai. A halhatatlanságot és a mágikus erőket nem tudja imitálni, mert valami történik vele ha megpróbálja.. (azt sajnos nem tudom, hogy mi, azt hiszem ő is bekerül a dimenziójába, - de lehet hogy hülyeséget beszélek.)
--- Idézet vége ---
Hogy mennyire nem beszélsz hülyeségt, az hamarosan kiderül, terveink szerint legalább is.  

--- Idézet ---Regnar: Mockingbird volt a nő azt hiszem (ne kérdezétek a magyar nevét azokkal hadilábon állok).
--- Idézet vége ---
Ha Seregély (vagy Csalimadár   ?)volt az, akkor a második történet az, amire gondolsz. Az egyik legjobb Nyugati parti történet, mindenképpen felkerül.

--- Idézet ---Regnar: Leborulok előttetek. Ez nagyon szép munka volt. Gratulálok hozzá mindenkinek, aki részt vett benne. Úgy gondolom, ha valaki nem is nagyon szerette eddig az Angyalokat, ha elolvasta a Kree-skrull háborút és a hozzájuk csatolt kiegészítéseket, akkor biztosan más szemmel néz rájuk ezentúl.     
--- Idézet vége ---
Köszi mindenki nevében.

--- Idézet ---Margali: Kvazár beavatása (  ) c. történet különösen tetszett. (Mi az, hogy egy oldal hiányzik?  Látnom kell! Ez sosem fog nyugton hagyni, így nem teljes az életem!) Habár megígértem nem leszek gonosz, de egyszerűen bájos, ahogy a „tekintélyes”, nagy öreg angyalok civódnak az ifjonc „szöszin”, és hogy mindez egy „akkor 8-kor nálad-dal” végződött Hát…  Sólyomszem milyen sértődött volt! Tényleg nagyon jók a rajzok, képtelen vagyok nem belelátni, amit nem kéne… 
--- Idézet vége ---
Margali, Margali, nem csalódtam benned.  

--- Idézet ---Blue S.: Sebaj, bízom Farek ízlésében. Eddig bejött. 
--- Idézet vége ---
Köszönöm szépen. Igyekszem, hogy továbbra se okozzak csalódást.
Kaine: Hát igen, azok a számadatok valóban nem egyszerűek, én is jókat szórakoztam rajtuk. De az nem lehetett normális, aki nekiállt és kigyűjtötte őket. Respect!  
És még annyi, hogy a távoli jövőben tervbe van véve, hogy meglátjuk a szép új jövő világot, ahol a Rickben rejtező erő már nem olyan egyedi...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése