HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Kedves mindenki! Az ember pár hétre kórházba vonul és már senki nem veszi a fáradtságot - kivéve téged, Vlad - hogy hozzászóljon??? Ejnye, csak jöjjek vissza állandóra, és lesz nemulass. És igy akartok ti még antennás, sárga páncélos Vasembert látni?
Troll:
Frissülés történt... - X-ek a Bosszú Angylai ellen 4/4. rész
Vlad:
Nah, hirtelen felindulásból leszedtem és elolvastam az eddig 3 részt, és ezek után már nagyon várom a 4.-et.
Jó kis mini, legalábbis én nem sok sztorit ismerek Magnetó jófiús korából, úgyhogy számomra kötelező darab. Az Angyaloknál valahogy az az érzésem van, hogy CS.K. túl táp, nem? Legalábbis sztem elég durva. Érdekes módon csak most tűnt fel, eddig egyszer sem. Vagy csak kevés sztorit olvastam vele...
Galen:
Frissültünk...Xmen az angyalok ellen 3/4
Farek:
Hollárihó!
Na, mi a helyzet? Mindenkit annyira megviselt a börze, hogy már írni sem bír? Azért annyira nem volt az rossz. Sikerült ismét bővítenem már eddig sem jelentéktelen Avengers gyűjteményemet. És elhatároztam, hogy legközelebb, ha minden jól megy, akkor befektetek egy-kát igazán drágább és ritkább képregénybe is. Mert most is láttam Martinnál 100. szám alatti Avengers képregényeket 15-75 EUR között, és csak a szívemet fájdította velük. Na de majd legközelebb.
Közlöm az egybegyűltekkel, hgoy masszívan dolgozom az előzetesben ígért kiadványok fordításán, hamarosan megleszek az Avengers 2-vel, amiben utoljára lesz szerencsénk az Angyalok köreiben Vasembert a legendás, és sokak nagy tetszését elnyerő aranysárga péncáljában látni S majd az állatok is leesik, amikor látjátok, hogy milyen ravasz kis kiegészítőket tud csatolni hozzá
Kinek mi a véleménye a New Avengers-ről? Nekem eddig az 5-ik számig volt szerencsém olvasni, de ez végre igazán jó lett, már nagyon várom a folytatást.
A New Thunderbolts-szal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy nem kell aggódni Molzo, mindig is lesz elég rosszfiú De persze én sem vagyok híve a mértéktelen feltöltésnek, mert akkor kivel fognak harcolni? Szaddámot már elfogták Ez a Genis dolog meg kíváncsivá tett. Hisezn, Palik Laci után szabadon: De hova tűnt Rick Jones??!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése