HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1015/1091) > >>

Farek:
Halihó!

Ugyan a Bosszúangyalok még mindig nem jelentkeznek (mindenki írjon egy levelet Trollnak), de azért a meglepetés felkerült, a Bulldózeres What if? képében. Egyik kedvenc történetem, ezért remélem, hogy mindenki elolvassa, és esetleg véleményt is írt az alternatív topikba.

kaine:
Én is a She-Hulkot szeretem a legjobban. A leghülyébb helyzetekben is vicces tud lenni. A saját sorozatában pedig mindig letépik róla a ruhát!    

Nitro:
Hmm, nekem igazából Amerika kapitány a kedvencem.
Na jó, csak vicceltem!    
Igazából nem nagyon tudok kedvencet mondani. Mindenkiben van valami, amit nem szeretek.  
Bár talán Amazon. Néha jó fej tud lenni, de néha elég tirpák.  

Farek:
Hm, szomorú vagyok. Senki nem szánt meg House of M ügyben  

Amíg pedig Troll el nem kényeztet minket egy újabb Bosszúangyal (vagy meglepetés) képregénnyel (Troll, hol vannak már???), addig egy könnyed kérdésre kérnék válaszokat: kinek ki a kedvenc szereplője a Bosszú Angyalai köréből? Mind Angyalokra, mind pedig ellenséges karakterekre gondolok. Esetleg vegyétek egy látens igényfelmérőnek, amit talán figyelembe veszünk a jövőben. Vagy nem.  

Farek:
Azért adhatnátok egy összefoglalót az eddig történtekről, mert furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy ki mindenki támadt már fel, s ki halt meg, hogy a következő évi nagy durranásban támadjon fel.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése