HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Troll:
Örülünk Vincent? Karácsonyra szeretnék én is egy olyan tranzisztoros összeszerelhető hidraulikus kalapácsot, mint amilyen a vasembernek van! Légyszi mami!
regnar:
Bosszú angyalai - Űrfantom
Igaza volt a hírekbeli bevezető írójának. Ezt a retro fílinget.
Borító. A feliratok tetszenek, a beállítás szokásosnak mondható, a bal felső sarokban, a hősök fejeinél azért Hulk kicsit nyomin lett megrajzolva.
Grafikailag mit is mondhatnék - a puritán lenne a legjobb kifejezés. Nyilván nem szabad a mai stílusokhoz és elvárásokhoz hasonlítani.
A történet .. hmm. Nekem tetszett, bár kicsit néhol szájbarágós. (főleg a limbo). A karaktereknek viszont van karakterük . A cívódások, a különböző vérmérséklet szépen megjelenik. Mindjárt az első oldalon, amikor Thor beszól Hulknak a ruhájával kapcsolatban. Nem hiszem, hogy sokan meg mernék csinálni...
VAsember cserélhető alkatrészei kicsit sokkoltak (hol tartja ezeket a nagyobb darabokat a ruhájában?) Meg a tranzisztoros cuccai ma már megmosolyogtatják az embert. A kinézete kicsit a szovjet regények robotjait mintázza, (vagy éppen a szovjet regények mintázták róla?) A bal vállán az antenna, olyan, mint a magyar népmese kezdete - hol volt, hol nem volt... , vagyis a rajzolónak nem mindig hiányzott. Ami igazán sokkolt, hogy az esőben hirtelen megrozsdásodott. Jó tudom, kellett valami megoldás, de ...
Thor használja a Botot .
Amúgy az Űrfantom miután "kilép" egy testből azt véletlenszerű helyre tudja visszahelyezni (vagyis a másik dimenzió, véletlenszerűen helyezi vissza), vagy az elragadás helyére? MErt itt a járókelő az utcára került vissza, ahol "megszállta az Űrfantom, de pl Hulk ott termett, ahol "kilépett" belőle, és nem a főhadiszálláson, ahol "megszállta".
Dokumentáció. Ilyen leírások jöhetnek töménytelen mennyiségben. Gondolom volt vele munka, de megérte. Könnyen olvasható, érthető mondatok, ja és természetesen remek információk. (Nem tudjátok mennyire épül a Marvel szerepjátékra? Nem ismerem a kiadványt amelyből "merítettetek", csak a régebben kiadott Marvel szerepjáték szuperhős leírásait. MErt nagyban hasonlít a pontérték kiosztás),És természetesen kinézetre is igen tetszetős.
Beírás. Szép munka. (nyugodtan írhatom, hogy a szokásos ). Jól olvasható, magyaros mondatok.
Összességében. Nekem tetszett, bár igazából nem jött át a képregényen, hogy mennyire erős az űrfantom, és mennyire veszélyezteti a világot ittléte.
Zspider:
Nagyon szép munka Farek!
Dórika:
Frissültünk!
A Bosszú Angyalai - vol1 #002
McCabe:
Hello!
Nekem She-hulk az egyik kedvencem. Nem tudjátok, hol tudnék RÓLA képregényt letölteni..azaz róla szóló képregényt?? ?
Érteitek...
Ha magyar az csak +um, de angolul is sirály.
Legjobb story: SheHulk vs Titána...ill. a Boxmecs...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése