HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
kaine:
Szerintem még nem jelent meg minden része.
Nitro:
Én még csak most gyűjtögetem (a szkeneket).
Farek:
Akkor Powerless Man lenne a neve
Egyébként senki nem szán meg egy House of M összefoglalóval? Vagy senki nem olvasta?
Nitro:
Mondjuk nemtom azon elgondolkodtatok-e már, hogy miért lenne Power Man a neve, ha hármas ereje lenne...?
Farek:
--- Idézet ---Én a Avengers 2004-esnél döbbentem le amikor megláttam Henry Pym intelligenciáját egy grafikonon. 3 a 7-ből, ami a magyarázat szerint 'tanult'!
--- Idézet vége ---
Ez engem is baromira idegesít. Ráadásul mindez úgy, hogy 2 mondattal korábban írják a leíró részben, hogy zseni! Vagyis legalább is 5-ös szintűnek kellene lennie. Egyébként ezt a Marvel.com-on megjelent on-line TOHOTMU-ban javították is, de még így is van pár komoly elírás a friss TOHOTMU-kban. Ami engem például baromira idegesít, hogy Amerika Kapitány Harci képességeire 7-ből 7-et adnak, ami a magyarázat szerint "mestere mindenféle harctípusnak". Természetesen az amerikai álom tökéletes. Én maximum csak 6-ost adnék neki.
Ehhez képest ott van a Book of Dead-ben Bloodstone, aki több, mint 10 000 éven keresztül élt és harcolt, a szöveges leírás szerint is "tapasztalt gyakorlatilag mindenféle harcművészetben,", erre kap egy 6-ost, aminek a jelentése "mestere többféle harctípusnak". És ez nem az egyetlen. Szóval jók a TOHOTMU-k, de sajnos nem tökéletesek.
Cage-t én is lecsekkoltam, és valóban 25-öst ír rá. Szerintem erősebbnek kéne lennie, de már ez se kevés.
Nitro1: kösz a forgalomirányítást
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése