HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1008/1091) > >>

Gorgonita:

--- Idézet ---Gorgonita, szerintem sürgős pótlásra van szükséged X-Men terén.  
--- Idézet vége ---
 Rajtatok áll, mert amiket honosítottatok azt 90%-ban már magamévá tettem.   De angolul még nem tudom követni ezt a rengeteg X címet.  

Nitro:
Upsz.  
Ja, és Árnyék valóban vezette az Ikszeket, néhány szám erejéig, de az Excaliburra beérett és ott már igazán jól csinálta.  

Gorgonita, szerintem sürgős pótlásra van szükséged X-Men terén.  

szam:

--- Idézet ---Dallasban nem szoktak végleg meghalni...
--- Idézet vége ---
JFK-nek erről más lehet(ett) a véleménye...

Fairlight:
Üdv (itt is)

Nos először is feldícsérjük Farekot egy kicsit  : nagyon jó, hogy egyre több Bosszú angyalai történetet lehet megtalálni honosítva (én személy szerint , az x-Mennél és a Pókembernél is jobban csípem őket)...Eddigi munkái közül az Ostrom utánni részek tetszettek...   egy hajszálnyival lemaradva követte a Kree-Skrull Háború, és a Avengers vs. X-Men...  ...

A többi is nagyon jó persze , de ezek áltak az izlésemhez legközelebb...
Asszem ez a Galaktikus Viharos Hadművelet is tetszeni fog...     ...amit Farek annyit emleget...  

+ A dokumentációs oldalai nagyon jók, (egy csomó dolgot onnan tudtam meg)

Igy tovább Farek ...

Vasember: nem tudjátok, hogy milyen büszke volt azokra a tranzisztorokra...  ...reméljük talán a sajátházamtáján kikerül majd a történet róla...  

Thunderbolts: Talán egyesek örülnek majd ha azt mondom, hogy mostmár csak frissítési akadályok választanak el benneteket attól, hogy a neten olyat is olvassatok...  ..persze nem 75 részt, de azért talán elégnek találjátok majd...

kaine:

--- Idézet ---Hát már aki tudja, hogy Dallasban meghaltak.    
--- Idézet vége ---
Dallasban nem szoktak végleg meghalni...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése