HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1009/1091) > >>

szam:
Hmmm... Nitro... de Árnyék mintha vezette volna az X-eket is egy rövid ideig, nem?

Gorgonita:
Hát már aki tudja, hogy Dallasban meghaltak.     Mert ugye épp itt szakadt meg a magyar kiadás   -vagy csak én hagytam fel vele épp akkor ?.
 Azt hiszem sort kerítek az Ecalliburokra is.

Nkem a Colossus - Kitty, nagy mamlasz - vidám kiscsaj párosítás bejött, ahogy általában az eredeti Clermont féle felállás. De persze lehet, hogy ez az új szerelem is érdekes lesz/ volt. A Cyclops - Emma párosítást viszont nem nagyon komálom. Remélem Jane visszajön, és kiderül, hogy Emma csak kavar.
 Annak idején viszont nagyot csalódtam, hogy Xorn valójában Magneto volt. De most úgy tünik, hogy mégiscsak van egy igazi Xorn is. Remélem, hogy igen, mert nagyon jó arc   és a gyógyítóképessége is tetszik. Hát még az a csillag a fejében.

Nitro:
Hoppá, a saját honosításomat nem ismerem, tényleg 40 és nem 42.
Tehát az egész úgy kezdődött, hogy a Mutáns Mészárlás során Kolosszus, Árnymacska és Árnyék nagyon súlyosan megsérültek, majd átvitték őket a Muir szigetre gyógyulni. Kolosszus hamarabb jobban lett, ő visszament az X-Menhez, akik mint tudjuk, Dallasban "meghaltak". Eddigre valamennyire nagyjából felépült Árnymacska és Árnyék, Rachel pedig visszatért a Mojoverzumból. Innen nem írom tovább, tessék elolvasni Pendragon oldalán a cuccost.  
Britannia Kapitány egy kicsivel hosszabb történet, és nem tudok sokat róla, legyen elég annyi, hogy ő a 616-os föld védelmezője és misztikus erőktől kapta a hatalmát.
Ja, igen, még valami, ha pont az Excaliburra vagy kíváncsi, akkor muszáj leszel kicsi szkent olvasni.  

Zspider:
Engem nem zavar a kérdezösködés. legalább Troll látja milyen szorgalmas vagyok  
Akkor jöjön egy nagy info roham:
- Britannia Kapitány, Brian Braddock Psyihé bátya. Mutáns, nehezen sebezhető, képes repülni és szuper erős. Az apja volt az eredeti Britannia Kap, aztán ő meghalt és a fia felvette a szerepet majd egy időre Psyihé is.
- Az eredeti csapat azért alakult meg mert azt hitték, hogy azX-mennek vége. (lásd agyar kiadások) Sok dolog történt itt: itt derült fény Árnyék veyetői tehetsgére, itt ismerkedik meg Árnymacska a második szerelmével Pete Wisdomal, itt találkoyik a csaat a náci alternativájukkal és persze itt lesz a szerelmi "harc" Megganért. Ez képregény sorozat már két dologért is nagyon szimpi: az egyik, hogy két kedvenc mutánsom (minden marvel lány közül a kedvencem: Árnymacska és az egyetlen ember aki megtudja velem kedveltetni a német nyelvet Árnyék) is a csapat tagja, más szóval sokkat tudsz meg az életükről. A másik, hogy végre egy csapat amiben nincs Rozsomák!

Gorgonita:
Kösz Mindenkinek !
 Nitro: A kis méretű honosításokat nem nagyon olvasgatom, mert mindig akad valami érdekes nagyobb is. Az oldaladnak viszont nem kell reklám, rendszeresen látogatom    42-es Excalibur-t azonban nem találtam, csak 40-est és ha jól emlékszem 80-ast.

Úgyhohogy ez az Excallibur / Britannia kapitány ügy nkem még egy kicsit zavaros. Eddig csak Ami kapitányról tudtam. Ki ez az angol kollega / utánzat (?), mit tud, mióta öltözik zászlóba, stb.? És mi volt a konkrét oka -már a bevételen túl -hogy lett egy új csapat? Soxor késve érkezett a Black Bird Londoni vészhelyzetekhez? Vagy vki összekapott a proffal, megunta Cyclops parancsolgatását?
 Utánna ígérem békén hagylak bennetek.  
 Még az is lehet, hogy a felhalmozott tudásanyagból írok, egy Marvel katalógust kezdőknek, a Zsák számára.

Áááá! És kaptam új avatart.    Nagyon jó!    Köszi !  Pedig igazából egy Chewbaccá-sat akartam, feltenni.     Nna, mindegy, akkor azt majd jövőre. Addigra talán az ufo-k   is visszahozzák az eredeti Lucast, ehhelyett az átprogramozott klón helyett  , amit itthagytak, amikor a két trilógia között elrabolták. Addig meg lehetek éppen Marvel rajongó is.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése