HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Gorgonita:
--- Idézet ---
--- Idézet --- Rajtatok áll, mert amiket honosítottatok azt 90%-ban már magamévá tettem.
--- Idézet vége ---
Akkor rossz munkát végeztél. Ilyet nem tudni, hogy meghaltak Dallasban...
--- Idézet vége ---
Már dereng, hogy ott hagytam abba a vásárlását, amikor eljött a vég Dallas-ban. Addigra már nem tudtam követni a folyamatos csapatváltoztatást, dimenziózavarokat, és a következő számot is úgy reklámozták, hogy még ehhez képest is változnak a dolgok. Ott volt Xavier elmenetele, a jövőből érkezett Phoenix, meg a nő aki Phoenix-re hasonlít, meg a Phoenix visszatérésére utaló jelek, Magneto megjavulása, a három sérült kiesése, Káprázat, Psziché megjelenése. Az egész túl zavaros, változékony volt. Nem állt össze, hogy hova is vezet ez az egész.
Ma már persze tudom, hogy nem kell az ilyesminek bedölni. A műkorcsolyázók kelnek fekszenek, a szuperhősök halnak-élednek.
Fairlight:
--- Idézet ---Nana! Ne szórakozzunk! Fairglight, ha meggyalázod a kedvenc sorozatomat azzal, hogy nem állsz neki tisztességesen közölni, akkor einstand!
--- Idézet vége ---
Nem szórakozom , nem gyalázok meg senkit,(még kétértelmű sem voltam) és miképp elég tisztesen első felindulásból félreértettél... :
ÚJRA elmondom: Lesz TBolts , nem is egy viszont kevesebb 75 résznél, vagyis ne egy-két hónap alatt számoljatok arra, hogy képregényben viszontlátjátok , azt amit Farek kivonatolt....
Üdv
Nitro:
--- Idézet ---Rajtatok áll, mert amiket honosítottatok azt 90%-ban már magamévá tettem.
--- Idézet vége ---
Akkor rossz munkát végeztél. Ilyet nem tudni, hogy meghaltak Dallasban... pedig ez magyarul is megjelent kiadásban. Tessék menni a kepregeny.net-re, lehet, hogy ott megvan a kapcsolódó történet. De lehet, hogy nincs.
Akkor én vagyok a hülye.
Farek:
Fairlight: köszi a dicséretet, igazán jólesett. De persze ez volt a minimum másik BA-t is honosító oldaltól reprezentásától. Viszont!!!
--- Idézet ---Thunderbolts: Talán egyesek örülnek majd ha azt mondom, hogy mostmár csak frissítési akadályok választanak el benneteket attól, hogy a neten olyat is olvassatok... ..persze nem 75 részt, de azért talán elégnek találjátok majd...
--- Idézet vége ---
Nana! Ne szórakozzunk! Fairglight, ha meggyalázod a kedvenc sorozatomat azzal, hogy nem állsz neki tisztességesen közölni, akkor einstand!
Excalibur és Britannia Kapitány: Tudom ajnálani a TOHOTMU 2005(4?): Teams című kiadványt. Abban minden benne van.
BK pedig Roma, a magyarul is megjelent kozmikus csaj egyik kis kedvence, tőle kapja a megbízatást, meg a fizut. Egyébként a multiverzumokban van egy rakás BK.
Teaser: már nem kell sokat aluni, s jön a Mikulás! Mire pedig felocsúdnánk az ámulatból, már itt is van a Jézuska...
szam:
--- Idézet ---...mert amiket honosítottatok azt 90%-ban már magamévá tettem...
--- Idézet vége ---
Ezt inkább nem képzelem el...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése