HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Fairlight: mint azt már többször is említettem, én nagyon szeretném létni a CSB befejező részét, szóval nosza.
Kedves olvasók, rajongók, ésatöbbi!!! Egy olyan felhívással fordulok hozzátok, amely egyedülálló lehetőséghez juttatna valakit!
Mivel Micho távozásával szegény Trollra szakadt a BA beírás, s már amúgy is túlterhetl fejére hamarosan rázuhan a vizsgaidőszak is, ezért olyan, akár tapasztalt, akár kezdő (betanító videó megoldható, á la Troll) beírót keresek, aki hajlandó és képes lenne, valamint szeretné is "főállásban" a HálóZsák nagy sikerű Bosszú Angyalai képregényeinek beírását elvégezni. A borítókat Troll-ra lehet bízni, szóval alapvetően csak a képregények beírásáról van szó + a közkedvelt dokumentációkról (karakterleírások, ilyenek). Fontos, hogy a - reménybeli - jelentkezők nagy kitartással rendelkezzenek (vagyis két rész után ne mondják azt, hogy 'bocsika, és pá' ), valamint nem árt a relatíve jelentős mennyiségű szabadidő sem. Ja, és PhotoShop használat (betanítás megoldahtó, lásd fent). Meg persze a 'munka' szeretete . Ami lenne bőven, mert általában hetente lefordítok egy részt, de nem feltétlenül várom el ugyanezt a beírótól (persze álmodozni szabad, nem? ) ha 'csak' másfél-két hetente kerül ki a keze alól munka, már az is öröm. Az eddigi színvonal igen magas, referenciaként megtekinthetők az oldalon fellelhető képregények. Remélem, hogy felkeltettem valakinek a figyelmét, aki hajlandó privát üzenetben jelentkezni. Előre is köszönöm.
Fairlight:
Anno annak idején beszélgettem pár szót VTomival, hogy bevállalnám a kapcsolódó Csúcsbiztonság részekből a történet szempontjából fontosakat és izgalmas kiegeket (Lásd a Thor, Avengers, Ironman .....a Hulkban Pókemberben lévők pl. nagyon nem teteszettek) ....de igazat megvalva azóta sem mozdultam sokat az ügyben...(van egy 80 %-os lefordítottságú thor és kész)
Úgyhogy ha VTomi is úgy gondolja + igény van rá, akkor felélesztem a projectet...+ (előbbi feltételek meglézténél) befejezhetem a Csúcsbizonságot is (mivel nagyon is bele tartozik a kozmikus érdeklődési körömbe)...
Fairlight
kaine:
Na, erre gondoltam én! Köszi, Farek!
Farek:
Kaine, neked inkább azt a New Thunderbolts részt kellene beszerezned - már amennyiben még nincs meg - amelyikben megmentik az ENSZ székházat (talán a 4-es vagy 5-ös) és Pókember (még a NA nélkül) is komoly szerepet játszik a mentésben, meg még humoros is.
Ja, és bárki, aki illetékes: mikor lesz már Csúcsbiztonság befejező rész???
kaine:
Köszi, de én kifejezetten a New Avengersre voltam kíváncsi. Merthogy azokat a részeket be kéne szereznem...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése