HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Fairlight: ugyan már priviben rendeztük, de itt is ekszkuzálok, mert nem akartam leherapni a fejedet, csak valahogy lemaradtak a szmájlik. Szóval hajrá, de azért nagy testvér szemmel tart...
Kaine: a New Thunderbolts keretein belül még nem találkoztak, azonban a régi, mint említettem, elég gyakran. Először a TB 12-ben, mjad valahol a 30-40-ik részek környékén, amikor Nefaria gróf kavarja a kavargatnivalót. Meg volt az a hat részes Avengers/Thunderbolts mini, amit már korábban említettem. Valamint az előző, "old" Avengers 12-ik számában visszaadták a vendégszereplés kölcsönét
kaine:
Köszönöm!
szam:
Igen, nekem sem rémlik...
Gorgonita:
--- Idézet ---"Akkor azt már tudjuk, hogy a New Thunderbolts 13-14 az New Avenger-es. Ugye? De nem volt egy korábbi számukban (úgy a 7. körül) már egy találkozásuk?"
--- Idézet vége ---
Én csak átlapoztam őket, de azt hiszem az NT-ben még nem. De Rozsomák, Reed Richards és Namor már vendégszerepeltek.
kaine:
Ügyesen kikerültétek a választ Farek, de azért is megkérdezem még egyszer:
"Akkor azt már tudjuk, hogy a New Thunderbolts 13-14 az New Avenger-es. Ugye? De nem volt egy korábbi számukban (úgy a 7. körül) már egy találkozásuk?"
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése