HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1004/1091) > >>

Gorgonita:

--- Idézet ---Kedves képregényrajongó társaim, ne tolakodjatok ennyire, hogy még senki nem reagált a felhívásomra!   Kicsit több lelkesedést kérek!   Ja, és önként!  
--- Idézet vége ---
 Én nagyon lelkesednék, ha valaki vállalná a beírásokat,   de magam is vizsgázgatok, és van egy olyan érzésem is, hogy nem én vagyok az a stabil és biztos pont akit kerestek. Pl az SW Rouge Leader 1 részét lelkesedésből lefordítottam, de a 2-t, már hagytam a fenébe, amikor láttam, hogy csak egy nagy csata az egész.
 Más kérdés, hogy olvasni azt bezzeg olvasok  , de hát a nehéz munkát is el kell végeznie valakinek.

Fairlight:
skrull X-Men: Kicsit fura ez a nagy fajtisztítási igyekezet, ha azt nézzük, hogy 1. Szupi-Skrullt saját maguk mutálták...2. Mert felismerték , hogy a szárazföldi hadviselésükben, mekkora előnyt jelenthet az alakváltó + képességes katona...   -1 . Viszont Szupi-Skrull annyiszor bekavart, hogy a mutkókra  már mint pártütők tekintenek...

Farek:
Gorgonita: nem te voltál az egyetlen, aki nagy szemeket meresztett Xavier bácsi skrull X-Men-jének láttán. Én azt hittem, hogy csak hülyéskednek. Nem tudtam elhinni, hogy ez komoly. Nem ismerem őket, de így ránézésre nekem nagyon gáznak tűnt. USA Ügynök pedig valóban nem egy emberbarát fazon, de majd azért vannak érzelmei. Majd később, a WCA kereteiben megismerkedhettek vele.

Ja, meg humora is van, az egyik kedvenc poénom tőle: kiugrik egy gépből, de szétlövik az ejtőernyőjét. Zuhan lefelé, és morfondírozik:

- Az oké, hogy amikor valaki ejtőernyővel a hátán kiugrik egy repülőből, azt ordítja, hogy Geronimo. De mit kiabál az, akinek nincs ernyője? Ülő Bika???  

Kedves képregényrajongó társaim, ne tolakodjatok ennyire, hogy még senki nem reagált a felhívásomra!   Kicsit több lelkesedést kérek!   Ja, és önként!  

Fairlight:
Én bírom USA ügynököt, igaz nem ez a legjobb szereplése...

Nos jó hír hogy VTomi áment mondott,de még Trollt meg kell megkeresnem, de úgy tűnik belátható időn belül olvashattok majd CSB-t    ....

Jobban átnézve a kiegeket , kurtítok az adagon, mert cselesen a legtöbb CSB kieg egy más sztorynak a vége , közepe...így sok helyen kellene 3-4 számot is lefordítani, szóval csak a nagyon lényegesseket fogjátok olvasni...  ....de azokból minden kiderül...  

Fairlight

Gorgonita:
Megnéztem gyorsan mi is ez a Maximum Security, mert annak idején félbehagytam. Most már emléxem arra is miért. Ez az Usa ügynöknek nevezett idegbajos, Ami Kapi utánzat, férfi Silver Sable futamított meg. Nem normális az ürge. Eddig azt hittem, hogy Steve bácsi viszi tulzásba az Amerika imádatot. Elsőre egy kicsit nehéz volt követni a tanács összetételét politikai felállásait, a sok új nevet is.
 Most azonban végigolvastam, és tetszett. Ugyhogy most már ne hagyjátok abba a vége előtt.  
 Amik külön tetszettek benne. A két gizmo, akik szerint az emberek csúnyák.    Az Ezüst Utazó hatásos belépője az 1. részben, majd később i vállalása Ego befogadására a 2 elején. Na és ott osontak a ÍThunderboltsok is.  
 Xavier x skrulljai kicsit furák voltak, távoliak a mostani X hangulatiságtól, ahogy az egész sor is egy régebbi 80-90-es évek beli (?) hangulatiságot tükröz. Ami nem baj szeressük.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése