HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (997/1091) > >>

kaine:
Na megérkeztem én is. Sikerült a nagy hajtás közepette elolvasnom a különszámot. Elsőként azzal kezdeném, hogy a macsó osztályozós részt pár hónapja én is kinéztem magamnak honosításra és az első oldalt ki is festettem, de annyira régi volt a kópia, hogy nagyon csúnya lett, nem tudtam jól feljavítani, úgyhogy végül elvetettem az egészet, örömmel láttam itt viszont.    A kedvenc poénom az volt, hogy Reed-nek "adok egy 4-est, úgyis az a kedvenc száma".  
Nekem a Thor történet alig tetszett. Bár felölel egy életet, mégsem fogott meg.
A Vasember jó volt, a vers- és a fordítása Farek- nagyon jó volt.  
A paródia nem volt rossz, egyszer felnevettem hangosan, amikor Sólyom a Republic dalt énekelte a zuhany alatt.  
Érdekes válogatás volt, köszi!  

szam:
Most eszembe jutott, hogy a Thor-sztori mire emlékeztet... lehet röhögni fogtok, de tisztára Eminem - Stan c. számára rímel...

Micho:
na én is ideértem végre, hogy beváltsam a zsetonjaimat  

nem is tudom mit mondjak, rég láttunk így egyben ennyi kedves hozzászólást, egyetlen képregényhez. nem árulok zsákbamacskát, sejtettük, hogy sikere lesz, hisz-e történetek mellett nehezen lehet csak úgy elmenni  szóval a legjobb az volt, hogy ennyien reagáltatok rá, és egy régi jó arc (een) visszatért, és új fórumozók (Diamondblade, FaNaTiC) is megjelentek... csak így tovább

a Vasemberen én is elfilóztam, és ekkor jutott eszembe egy végszó, amit Peter Parker tett egy teljesen más sztori (Spectacular Spider-Man 81-83)utolsó oldalán, de nagyon is idevág. E R R Ő L van szó (ami egyébként a nagyon híres Megtroló sztori, a Circle of Blood előzménye... amiben a Megtorló bekattan és lecsukják)

"Vajon az, ami a Megtorlóval történt, megtörténik valaha a Pókemberrel is?"
tehát sztem hasonló járhatott Tony fejében is.

végül annyi még, amit Farek is említett... jön a Karácsony!!!    
(és szintén nem fogtok elmenni szó nélkül mellette  )

kihaeennem:
Na igen, beszóltam...
Bár a reagálásomat nem beszólásnak szántam.
Gorgonita érvelése kifejezetten érdekes, de mikor én a képregényt olvastam, nem tudtam párhuzamot vonni a verssel mert nem ismertem.
Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem tetszett a Vasemberes sztori, de a többi három jobban tetszett.
Ennyi a véleményem.

FaNaTiC:
Sziasztok!

Most olvastam el a különszám első történetét, és csak annyit tudok hozzátenni, hogy ...
Igazából alig jutok szóhoz. Nagyon durva és felkavaró a történet, ilyenkor értékeli át az ember azt, hogy mit hogyan és vajon jól csinált-e az eddigi életében. Kicsit el is érzékenyültem.
Erre mondja valaki, hogy a képregény nem való felnőtteknek.

Szép volt!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése