HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (996/1091) > >>

Gorgonita:
Elolvastam mind2-őt. Az őseredeti nkem még mindig vontatott egy kicsit. Folyton csak a bunyó eröltetése, ha nincs rá indok, akkor felinulásos alapon. De még így is sokkal jobban bejön, mint egyik-másik kortárs Marvel kiadvány, amelyekben az áldozatok számával, akarják eladni a füzeteket.
 A két korszak között félúton, azonban egész jól megvagyok, a 80-as, 90-es évek sf és superhero történeteinek "jófiús" hangulatával.
 Külön tetszenek, azok a megoldások, amelyek próbálják, a Marvel Hihetetlen...Csodálatos...Lenyűgöző...stb világát, hétköznapi természetességgel ábrázolni. PL Thor Pókemberes borítóju Times-t olvas.
 Ha semmi másért, de az ilyen szuperhős poénokért, már megéri megismerni ezt az univerzumot. Milyen más környezetben ülne pl a -Hello Ms láthatatlan, rég láttalak poén.
 Vagy az mekkora volt már, amikor Amazon és Buldózer összejöttek.   Hiányoltam is a karakterismertetőből, de gondolom, nem volt még benne az eredeti szövegben sem.
 Power Man-t a borítón én inkább meghagynám Power Man-nek, az Izomember helyett. Ebben az esetben talán az angol változat jobban (szuperhősösebben) hangzik, mint ha fordítani próbáljuk. Bár ha belegondolok, lehet, hogy én egy szuperhős nevét sem fordítanám le. Elvégre ezeket a hangzásuk miatt is kapják, és gyakran nem is lehet jól leferdíteni. Meg aztán Luke Skywalkerből, sem lett Égenjáró Lukács, az Enterprise csillaghajóból, Vállalkozás csillaghajó, stb. De gondolom, egy ilyen javaslattal, -tekintettel az eddig lefordított superhero nevek mennyiségére -egy kicsit már elkéstem.  

Gouranga77:
Jeah! Retro forever

Dórika:
Frissültük:

Bosszú Angyalai 3 - Találkozás Torpedóval

Ráadásul, meglepetésként (Farek számára is  )

Bosszú Angyalai 221 - Vérfrissítés...

+ A megszokott dokumentációk.

kaine:
Semmi ilyesmi, tényleg nem jött be valamiért ez a Thor sztori...  

Farek:
Na, látom, tényleg sikerült jól beindítani a forgalmat. Szóval:

kihaeenem: nyilvánvalóan nem gondoltam komolyan a beszólást, ha esetleg félreérthető lettem volna. Sőt, örülök, hogy hozzászoltál, és megismerhettünk egy más véleményt is. Nehogy most megint eltűnj   hónapokra, mert akkor   -unk.
Nem emlékszem teljesen az utolsó képre, de azért nem hinném, hogy az túlságosan örömteli mosoly lenne.
A bekattanásról pedig nem arra gondoltam, hogy ennyire specifikusan az MI kutatás az, ami az őrületbe kerget. Hanem maga az, hogy ha csak a tudománynak élsz. És amit említesz, hogy Red, vagy Peter, meg a többi tudós is bekattanhatna. Igen ám, de ne feledd, hogy mindegyiküknek ott van valami az életében, ami kizökkenti őket ebből: F4, Pókember, satöbbi. És ha emlékszel, a középiskolában Peter egészen a pókcsípésig olyan magába forduló, könyvmoly életet élt, ami akkár ide is vezethetett volna.

Gorgonita: Ja, valami ilyesmire gondoltam  

FaNaTiC: örülök, hogy ennyire megfogott. Már csak ezért az egy reakcióért megérte volna. De szerencsére nem csak ez az egy volt.  

Micho: érdekes a felvetésed, sajnos azt a történetet nem ismerem.

szam: ja, valóban van benne valami

kaine: ugyan már, ennyire megharagudtál, hogy mertem a a "Kölyök..."-höz hasonlítani a történetet   ? Egyébként örülök, hogy tetszett a "műfordításom", de igazság szerint egy kicsit még büszkébb vagyok a paródiában található dalocskára, amit Vasember dűdolgat páncélfényezés közben.

És már csak 12 nap karácsoniyg!!!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése