HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (983/1091) > >>

Farek:
TOM1, az ég hozott nálunk! Mindig öröm az ilyen lelkes „friss hús”, ahogy Micho is említette (csám-csám), szóval ne fogd vissza magad, értékeld csak a többi. Hulk valóban katalizátorként szolgált, aztán pedig uccu neki, nekeresd. Alapvetően a Tini Brigád, a rádió, Vasember tranzisztorai ugye mind a 60-as évek érzetét tökrüzik, szóval nem igazán szoktam mai szemmel megítélni őket.
Nekem a negyedik részben a masírozós képpel nincs semmi bajom, de hát ízlések s pofonok. A felvetésed pedig azért érdekes, mert van egy olyan What if…?!, hogy Amerika Kapitány ma ébredne fel, és azt hiszem, ezt pont a 80-as években került megírásra és kiadásra.

--- Idézet ---hiszen minden magára valamit is adó csapat öttagú
--- Idézet vége ---
Mire gondolsz? New Kids on the Block? Take That? N'SYNC?    

Az árulós Ultron történetről lehet szó, valamikor a jövőben. De addig, is, ahogy Micho is melítette, hamarosan Kapi Light Angyalok!

Micho:

--- Idézet ---
--- Idézet --- pl. Batman is pont ezért kapta maga mellé Robint
--- Idézet vége ---
Nem valami látens homoizé miatt???  
--- Idézet vége ---
Stan Lee szerint nem így van a Batman antológia extráján  

szam:

--- Idézet ---pl. Batman is pont ezért kapta maga mellé Robint
--- Idézet vége ---
Nem valami látens homoizé miatt???  

Micho:

--- Idézet ---Na megint elszaladt velem a ló a terjedelmet tekintve, úgyhogy most ezt abba hagyom és holnap(vasárnap) folytatom.
--- Idézet vége ---
na EZ az, amit egy fórumozónak sosem hányunk a szemére, ha "sokat" ír a képregényekről. nekünk ez a jussunk cserébe a honosításért, és élvezettel látjuk, kinek milyen véleménye van az adott részekről... utána pedig jól kibeszéljük a fórumon.    

a Tini Brigád a kor szellemét tükrözi  sztem akkoriban, akiknek ezt írták, az amcsi fiataloknak jobban imponált, ha azt látták, hogy hozzájuk hasonló suhancokkal is szóba állnak a nagy képregényhősök, SŐT, még ők húzzák ki a bajból az Angyalokat   pl. Batman is pont ezért kapta maga mellé Robint, tehát ez minden képregényben megvan.

Hulkkal szintén egyetértek, hogy kicsit "rendszeridegen" volt abban a környezetben   neki mennie kellett  hisz sokkal jobban kihasználhatták a karaktert ellenségként mint jófiúként.

AmiKapi pedig számomra semleges, nem tartozom az utálói sem a rajongói közé   de azt meg kell hagyni, hogy nélküle nem lett volna ugyanaz a Bosszú Angyalai. Jó ötlet volt anno a "heves-jeges" megoldás, mikor már nem volt rá szükség, és Stan Lee meg nagyszerűen hozta vissza később... a hibernációról sokat nem tudok, de nem is érdemes rajta tűnődni, egyszerűen  a 60-as években még ezt képzelték, hogy a jégben leááll minden testfunkció, a szervzet konzerválódik, majd ha kell, kiolvad és minden megy tovább.

különben aki nem bírja Kapit, annak tetszeni fog a Nyugati Parti Angyalok sorozat, hisz az "kapitány light" lesz (maximum izgalom, no kapitány )

akkor várjuk ehhez hasonlóan a többi szám véleményezését, jól csinálod, ne hagyd abba    Farek pedig holnap biztos élvezettel veti rá magát a topikra  

--- Idézet ---Szívesen olvasnám azt a részt is, mikor Jarvist hipnotizálja, majd elfogja az Angyalokat. Mekkora szöveg volt Javis visszaemlékezésében, mikor Ultron közli az Angyalokkal, hogy az inasuk "30 ezüstpénzért" eladta a bázisuk titkát.
--- Idézet vége ---

ezt én is szeretném olvasni, Farek?

különben ha jól tudom, még nem zárult le Vízió hányattatása, és az #58-ban fog  eldőlni a sorsa. Utána pedig megnézzük, mi lett volna, ha... de pszt  

TOM1:

--- Idézet ---azt személyesen Fairlightnak küldtem el, de egye fene, ha látunk tőled egy (téged és minket is) kimerítő véleményezést
--- Idézet vége ---

Először is elnézést, men olvastam el a lentebbi írásokat(még), így félre értettem a "feltöltöttem" kifejezést. Másodszor: engem kimerítő?? Te még nem ismersz! Na figyelj csak!(aszerint haladok, ahogy én olvastam a részeket)
1 és 4. rész: Ezeket előszőr még egy barátom adta, akkor még nem is hallottam a lapotokról(persze ő innen vehette). Maga a történet nekem tetszik. Először oldanak meg szóló hősökből csapatösszevonást és ez szerintem nagyobb ellentmondások nélkül le is zajlik. Értem hogy a Hulk-nak az a szerepe hogy összehozza a többieket(egyfajta ragasztó    ) aztán ahogy ez megvan gyorsan leléptetik, ami nagyon helyes, mert szerintem sincs semmi helye egy újonan alakult "világunk védelmezői" csapatban egy vadállatnak, aki előtte is "Hulk zúz" és utána is "Hulk zúz". Az ilyen jól el van magával is . Amit nevetségesnek tartok, az a Tini Brigád meg a rádióik(tipikus 60-as évek). Ennél jobb megoldást is találhattak volna. Szóval összefoglalva: korához képest egész szórakoztató(a rajztechnikát nem említem, az abban az időben biztos jó volt és engem sose zavart igazán), bár rádiók és Hulk nélkul jobb lett volna.(igaz ezek nélkül a történet se lett volna   )Aztán a negyedik részben pótolják csapatlétszámban tátongó űrt(hiszen minden magára valamit is adó csapat öttagú). De miért VELE??Miért?Ne érts félre, nekem bejön amit Kapi képvisel(haza,böcsület,stb..) de nem most. Még nem. Ha mondjuk olyan 80-es évek stílusában hozzák vissza(és tényleg 80-ban), akkor az én szememben ő lenne a legjobb. Kapi magatartása úgy változott az évek alatt, ahogy Amerika magatartása. Végülis ő képviseli Amerikát, nemde? Megjelenik egy 63-as képregényben és mi az első oldal?Vonul el a sorfal előtt, mintha valami tábornok lenne  Mintha még a nácik ellen masíroznának, te úristen.Úgy tűnik akkoriban még nem heverték ki a világháborút(vagy csak ő nem). Én ezért a képért fognám Kirby-t és   .Tényleg: mondta valaha azt Kapi hogy "komcsi"? Addig minden rendben hogy valaki belezuhan a jeges vízbe és túléli. Majd a "rajzfilmszerű" jégkocka módszerrel megfagy és életbenmarad. Ez eddig rendben. Véletlenek sorozata, kiolvad, stb...de kérdem én: hosszú ideje a tenger mélyén lebeg?!?És lélegezni ki fog?Na ez logikátlan. Viszont, ami tetszett, hogy szembe kerül egy régebbi szövetségesével és anélkül küzdenek, hogy felismernék egymást. A történetnek egy kicsit a végére szorult az akció, de azért abban volt minden: kisebb bukások (pl. elfogják az Óriást), túsz(Rick) és persze bájos humor Janet-től. Egy ilyen "instant action" ma is megállná a helyét. Na megint elszaladt velem a ló a terjedelmet tekintve, úgyhogy most ezt abba hagyom és holnap(vasárnap) folytatom.Ha esetleg szakmai véleményt vártatok, ahoz sajnos nem értek, így nem alkothatok róla véleményt.(már nem mintha a Marvelhez annyira értenék) Jó éjt mindenkinek!(aki még nem alszik   )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése