HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Micho:
--- Idézet ---Hello,én is a Bosszú Angyalai hullámot jöttem dícsérni
--- Idézet vége ---
remek. Farek mindig szereti a friss húst (véleményezz sokat, és akkor a kedvében járhatsz ennek a fenevadnak )
--- Idézet ---Micho
(Idézni még nagyon nem tudok, de ide képzeld el az idézetet)
--- Idézet vége ---
hát így kell na jó, ez a menete: 1. QUOTE gomb, 2. idézendő szöveget bemásolod, 3. ismét QUOTE gomb
--- Idézet ---Feltöltötted? Mármint ide az oldalra? Hol találhatom meg?
--- Idézet vége ---
azt személyesen Fairlightnak küldtem el, de egye fene, ha látunk tőled egy (téged és minket is) kimerítő véleményezést ez általad eddig olvasott Angyal sztorikról (mi az ami teccet bennük és mi az ami nem bővebben... azaz olvasmányélményeid) TE is megkaphatod mindenki jól jár
--- Idézet ---Miért kínoztok engem ilyen "nyugati parti angyalok... Hamarosan!"- okkal.
--- Idézet vége ---
most mé', nem volt jó? máris felcsigázta az érdeklődésedet.... és ha Fareket faggatod, biztos ideszpoilerezik neked egy kis ízelítőt, milyen sztori várható a túlpartról
TOM1:
--- Idézet ---gyűjtögettem. feltöltöttem neked 2000 db-ot belőle
--- Idézet vége ---
Hello,én is a Bosszú Angyalai hullámot jöttem dícsérni(ide is). Nem részletezem, mert azt már megtettem a "minden más" topicban.
Ezek a minifigurák nekem is bejönnek. Az a három Bosszúangyal csapatkép(keleti,nyugati,spec.) nagyon faja.
Micho
(Idézni még nagyon nem tudok, de ide képzeld el az idézetet)
Feltöltötted? Mármint ide az oldalra? Hol találhatom meg?
Miért kínoztok engem ilyen "nyugati parti angyalok... Hamarosan!"- okkal. Hát ártottam én nektek?
szam:
Vízió
Jó kis történet volt, ezúttal kevesebb "gyermeteg" megoldással (sajnos), amik azért nagyot ütnek. Persze itt is volt néhány jó beszólás, nekem az Andy Warhol-os tetszett a legjobban
A doksi végre fellebbentette a fátylat erről az Original Human Torch - Vízió kérdésről, amivel nem igazán voltam tisztában, és a hungaroscah-hubos kvízben állandóan előjön.
Csak így tovább... várom a Ny-i partiakat is!
Micho:
--- Idézet ---Nagyon pipecek ezek a kisfigurák...(meg lehet kérdezni, hogy honnan szereztétek őket ??)
--- Idézet vége ---
ezek a minihősök vmilyen programmal készülhetnek, mert rengeteg helyen találkoztam velük, és gyűjtögettem. feltöltöttem neked 2000 db-ot belőle azért ilyen sok, mert egy-egy karakterből van akár 15 féle változat, ahogy változott az idő/rajzoló a figura körül (meg némi DC is belekeveredett).
kakukktojás: a nyugati partiban Amazon az, nem tom, hogy rakhattam bele, talán amikor összeállítottam a csapatot és nézegettem, kik kellenek, az egyik borítón ő is rajta lehetett ebben a lila fürdőruhájában (biztos sosem volt tag? )
a keleti az meg adott volt, mert azt egy csoportképből vágtam ki egy az egyben, mikor feleszméltem, hogy ez a keleti banda sajnos onnan hiányzik Csodakapitány (Monica), mert túl magasan repült, nem fért a képre
az angyalok specialnal pedig az volt a koncepcióm, hogy egy sor ismertebb angyalbűnöző balról, aztán Stan Lee mint vízválasztó (és poén ) majd jobbra pár angyali szövetséges.
--- Idézet ---Iszok egyet az egészségedre
--- Idézet vége ---
köszönöm!
Blue S:
Angyalok 57:
Erre a részben volt utalás a Marvel Extrában megjelent történetekben. Pontosabban abban, mikor Jarvis visszaemlékezik a kórházban. Most végre teljesen összeállt a kép.
Szerintem Ultron nagy taktikus, szinte mindenre volt valami B terve. A szövege is tetszett, nem is tudtam, hogy ennyit szokott fecsegni.
Azért a gyengepontját nem kellett volna elárulnia, hiába, még a mesterséges intelligenciát is lehet egy kicsit csiszolni.
Szívesen olvasnám azt a részt is, mikor Jarvist hipnotizálja, majd elfogja az Angyalokat. Mekkora szöveg volt Javis visszaemlékezésében, mikor Ultron közli az Angyalokkal, hogy az inasuk "30 ezüstpénzért" eladta a bázisuk titkát.
Bár a történet lineáris, de szvsz nem kell mindig túlbonyolítani a dolgokat. Elég sok eseményt belesűrítettek 1 részbe. Ha ezt Bendis írja, akkor 1 éven keresztül olvashattunk volna Vízió felbukkanásáról.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése