HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
TOM1:
Dórika kedves:
--- Idézet ---A honosítás mellett ez egy újabb leleplezett szuperképességünk
--- Idézet vége ---
Ha az a típus lennék, most megkérdezném, hogy "és milyen szuperképességeid vannak még, kedvesem? "
De most gondolj bele: képregényeket olvasok és a gépem előtt ülve írok neked. Tipikusan nem a nők eszményképe ez a fajta.
Dórika:
--- Idézet ---Bárcsak minden kívánságom ilyen gyorsan teljesülne...
--- Idézet vége ---
Mi már csak ilyenek vagyunk, figyeljük a lelkes hozzászólók kívánságait
A honosítás mellett ez egy újabb leleplezett szuperképességünk
TOM1:
Dórika: Azt hiszem, ez az interaktivitás csúcsa! Te kimondod a címet, én lapozok kettőt és ott az új képregény! Igazi tündér vagy! csak kívánni kell és egyből valósággá válik Bárcsak minden kívánságom ilyen gyorsan teljesülne...
TOM1:
Bevallom a mitológihoz fikarcnyit se értek, de ez a "rómaiasították a görög istenek..." ez tényleg erősen ismerős valamelyik történelemkönyvből
Igazság szerint azért kevertem bele a Marvelt, mert engem az érdekelne, hogy ők mivel magyarázzák ezt a keveredést(merthogy megmagyarázzák az bizos ) és magukat az isteneket. Mármint magában a képregényben. Kik is ők valójában? Hogy kerülnek ide? Ha nem lenne rá logikus magyarázatuk, nem is szerepeltetnék őket.
--- Idézet ---Zeusz meg hiába sörhasas, igazi bika a srác, ha kell
--- Idézet vége ---
Ez enyhe utalás arra amikor Zeusz bikává változott, hogy Europé beléhabarodjon? Micsoda perverzió! Hogy ezek a görögök miket ki nem találtak...
Dórika:
Egy újabb angyali epizód:
A Bosszú Angyalai vol.1 #058 - Még egy Android is tud sírni
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése