HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
szam:
--- Idézet ---Ok, nem részletezem mire gondolok, 18 éven aluliak is olvassák a fórumot.
--- Idézet vége ---
Ebből a szempontból Vízió jobb választás, aki kénye-kedve szerint változtatja a sűrűségét (keménységét).
Én is elolvatsam az új epizódot, szerintem ez volt az utóbbi idők legjobb sztorija, rejtélyes, elgondolkodtató...
A fordításban egy kisebb gixert (?) találtam: Vízió Bosszú Angyala akar lenni, nem inkább Bosszúangyal?
Beírásnál volt néhány elválasztási hiba, de a tetszetős 3d-s címfelirat mindenért (előre) kárpótolt
Blue S:
BA vol1 058.
Ez az Ultron fickó - bocsánat, robot - egyre jobban tetszik. Leverte az Óriást, majd továbbfejlesztette magát. Zseniális! Mondjuk, már akkor is túl sokat beszélt. Persze tehette, hiszen hipnotizálta Pym-et. De miért nem ölte meg?
Az USA kormánya valószínűleg külön iparos brigádot tart fent az Angyalok számára, valahogy ott mindig szétrombolnak valamit. A végére kicsit ellustult az író, mert vagy 2 oldalon csak ismétlést láthatunk. Egyébként jó történet volt, bár azért Pym kicsit bánkódhatna, hogy milyen halálos ellenséget épített.
Az utolsó oldal nagyon klassz volt.
A dokumentációk nagyon jók voltak, bár Fekete Párducéba egyszer jól belezavarodtam.
Energikon és a Skarlát boszorkány kapcsolata nem működött? Hm, lehet ehhez valami koze annak, hogy Energikon 172 kiló?
Ok, nem részletezem mire gondolok, 18 éven aluliak is olvassák a fórumot.
Még egy kérdés a végére: a különböző sorozatok hány részések voltak? Pl. vol1, vol2, vol2, vol4 (van ilyen?), West Coast? Előre is köszi a választ.
Farek:
--- Idézet ---BA v3 1998 , az Avatarok 2000-es cucc, szóval szerintem csak utánfutó...
--- Idézet vége ---
Hm, reméltem, tartottam tőle, hogy ez lesz belőle, de lusta voltam utánanézni. A francba! De azért nyugtass meg, hogy legalább az 1602-t beelőzi!
Fairlight:
BA v3 1998 , az Avatarok 2000-es cucc, szóval szerintem csak utánfutó...
--- Idézet ---Fairlight: Sorry, de Ultron leírása bizony terve van véve, az AWC 2. sorozatához. De ha elég gyorsak vagytok, akkor beelőzhettek...
--- Idézet vége ---
No nem baj...
Farek:
Fairlight: Sorry, de Ultron leírása bizony terve van véve, az AWC 2. sorozatához. De ha elég gyorsak vagytok, akkor beelőzhettek...
Avatárok: régen olvastam, de eléggé tetszett ez a történet. Érdekes volt látni a hősöket egy ilyen világban, valóban egy kicsit a vol. 3. 1-3. és az 1602 című sorozatok előfutárának tekinthető.
És mikor lesz már Csúcsbiztonság befejezés?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése