HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Fairlight:
Na üdv.
1602- igen az beelőzi, asszem az 2003-as ...
Blue S: Nem csak az Angyalok számára van iparosbrigád, hanem kollektíven a szuperhőstársadalom rombolása utáni helyreállításokra...Damage Control a nevük ...(és láss csodát nekik is van pár minijük ... )
+ Ismerem azt a teamet, ami helyrerityentette az Ostrom után a BA Kúriát...na ők nagyon komolyak...
WCA: Nekem meg a Force Works a kedvencem a Nyugati Partvidékről, talán azért is , mert ebben is tart a kedvenc Vasember crossom !! (+ mert itt a legszimpibb számomra USA Ügynök) !!
MaxSec: AZt Két kapcsolódó részt vállaltam amiben az Ave: Infinity-k vannak, de halasztom a NAGY Háború utánra !! (Aztán meg úgyis eljön kb. az Ave: Infinity mini ideje időrendben, és azzal együtt lesz)
NEW Ave: Remélem 12-őt , aztán jön a Ave v4 -mert valahol azt láttam(Forever), hogy a Jövőbeli Angyalok: AMerika Kapitány, Vasember, Csalogány, Sólyomszem, Captain Marvel... ...és ehhez ragaszkodok...
Blue S:
--- Idézet ---Belezavarodtál? Melyik részébe?
--- Idézet vége ---
Mikor agyértágulatot kapott. Mert az rendben van, hogy a jövőből érkezett meghalt, de mi van az eredetivel? Még mindig meg van az agyértágulata?
Energikon és a Boszi kapcsolata: lecsaptad a magaslabdát, jó poén volt.
DE! Ha Te is annyi mindent kipróbáltál volna ezen a téren, mint én, akkor tudnád, hogy bizonyos érintkezések elkerülhetetlenek. (Meg ne sértődj, én is csak viccelődöm.) Például gondolok itt arra, hogy Energikon karja kb. 80 kiló kell legyen.
Vagy mikor ráhajtja Wandára a fejét, puff 30 kg.
Szóval ahhoz, hogy Wanda túlélje ezt az aktust, varázsolnia kell közben. Azonban, ha a varázserejére koncentrál, nem tud figyelni az aktusra, szóval persze, hogy nem működik.
Köszönöm a sorozatok leírását, el is mentettem!
Farek:
--- Idézet ---A fordítás pazarul sikerült , főleg az Óriás dumái jöttek be (pl. az Andy Warhol-os beszólás)...
...Nagy élvezet volt olvasni ezt a képregényt, csak gratulálni tudok a jól sikerült honosításhoz, köszönöm, hogy fáradtatok vele!
--- Idézet vége ---
Köszönöm a dicséretet és köszönjük az elismerő szavakat. Remélem, hogy akkor most nem állsz meg, hanem kiválasztasz más történeteket és azoknak is nekiugrasz. És hidd el, amíg ilyen elismerő szavakat kapunk cserébe, valamint esetleg sikerül új olvasókat is megnyernünk, addig nem fáradtság!
Drake:
BA vol.1 #57-58
Teljesen találomra választottam ki ezt a két számot, de egyáltalán nem csalódtam. Nagyon jó volt egy ilyen történetet olvasni, ami tényleg nem elsősorban a bunyóról szólt. Kifejezetten tetszett a sok szöveg, számomra ez legalább olyan fontos, mint a képek. A fordítás pazarul sikerült , főleg az Óriás dumái jöttek be (pl. az Andy Warhol-os beszólás). Erről az Ultron-ról csak a magyar sorozatban olvastam, örülök neki, hogy most már többet tudok róla. Tényleg elég érdekes, hogy Pym teremtménye valójában. A dokumentációról pedig annyit, hogy én mindig is szerettem a karakterleírásokat, és a formai megjelenése is tetszetős.
Nagy élvezet volt olvasni ezt a képregényt, csak gratulálni tudok a jól sikerült honosításhoz, köszönöm, hogy fáradtatok vele!
Farek:
--- Idézet ---A dokumentációk nagyon jók voltak, bár Fekete Párducéba egyszer jól belezavarodtam.
--- Idézet vége ---
Belezavarodtál? Melyik részébe?
Ha tetszett a történet, és Ultron egyre szimpatikusabb, akkor még fogod jobban is szeretni, mert a WCA-ban elég hamar, utána meg rendszeresen megjelenik. Ráadásul miután megjelenik, kimerítő részletességgel mindent meg is tudhatsz róla a közkedvetl karakter leírásokból
És ugye, hogymennyire jól el volt kapva az utolsó oldal?
Enerikon és a Boszi kapcsolata: ne haragudj, de elég szegényes lehet a szexuális életed, ha csak AZT az egy módot ismered (bocsi, nem lehetett kihagyni ) amiről egy régi vicc jut eszembe.
A sorozatok a következő hosszúságúak voltak:
vol. I. 402 rész
vol. II. 13 rész (Heroes Reborn univerzum)
vol. III. 88 részes volt, de a 85-ös résztől visszatértek egy olyan számozáshoz, mintha első sorozat első résztől ment volna, vagyis a 85-ös rész már 500-asként ment, és onnantól már 501-503 volt, vagyis a vol. III. 88-as gyakorlatilag vol. I. 503-ként ért véget.
New Avengers: 1- ez jelenleg is fut, ki tudja hány részt fog megérni.
Ultimates: 13 részes volt
Ultimates 2: 1- jelenleg is fut, tudomásom szerint 12 részig, utána egy újabb idény indul majd Ultimates 3-ként.
Avengers, United They Stand: ez egy rajzfilmsorozat alapján íródott, 13 részt ért meg a sorozat, a képregény meg gondolom ugyanannyit.
West Coast vol. I. 4 részes minisorozat volt, ezzel fogunk nyitni.
West Coast vol. II. 102 részt ért meg, nekem személy szerint nagy kedvencem. Volt egy kis kavarás, mert először West Coast Avengers néven futott, utána lett Avengers West Coast, de csak a név sorrendje változott meg. Ebből ágazott le a Force Works, szinte egyenes ági folytatásaként.
Aztán persze voltak különböző minisorozatok, ami kisebb-nagyobb mértékben kapcsolódott az eredetihez, pl. Avengers Unplugged 6 résszel, Avengers Infinity 4 résszel, stb. Remélem, ez elég részletes volt számodra.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése