HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (977/1091) > >>

Fairlight:
No ez megvan és olvastam így véleményezném is :  

Történet tetszett, igaz alapötletileg a Bosszú angyal v3 #1-3 ra emlékeztetett, de tudott újat, meglepőt mutatni..., nagyon bejövőssek voltak azok a régi Kódex-szerű oldalak is, amik a világ történetét mesélik el...nagyon tetszett  az a fordítás, amit Stranger mond... " én a rejtély adományát adom e világnak ! " (Fel is használtam , hogy Fareket és a notórius mindenkérdésre válaszoló bandát megtréfáljam odaát...  ), a nevek is rendben voltak , egy kivételével: Nem tudom, hogy a Világformáló (így jelent meg magyarul) dierekt lett -e Világok Alkotója, ha igen azt kell mondanom, hogy csak ezt az egy világot alkotta, semmi többet...  

A történet izgalmas, de néhol kapkodónak érzem...pl.a #2 -ik számban átgázolnak a fél világon, találkoznak mindenkivel...  ...ezt az író részletessebben is kifejthette volna...(szerintem, ha 6 részes a mini, sem elég hosszú, mert kellemes a változatosság)
Nagyon nem tetszett ahogy a Nagy Háborúról beszél, szinte semmit nem lehet róla tudni, hogy kik vettek részt benne, milyen eseményei voltak(mégcsak ki sem rajzolták teljesen az alakokat  )...csak azt, hogy a gonoszok elvesztették (személy szerint nem szeretem a le nem leplezett titkokat) ezt is kilehetett volna jobban bontani...

A befejezés meglepő volt...(kissé sajnáltam Avalon Kapitányt amiért ebbe a végnélküli körforgásba került)...+ egy kissé nehezteltem , hogy Stranger (Idegen) nem kapott tevékenyebb szerepet...

Összegzés: A történet nem volt rossz, a rajz tetszett, a fordítás/beírás pedig remek.

Micho:
sztem a Párduc ezegyszer kamuzott  

na, és újra frissültünk... és mégsem. (ahogy ez már megtörtént a múltkor is) az "Avatarok" című képregény átkerült az Angyalok Speciál-ba, hisz oda illik a legjobban. Vessétek rá magatokat, aztán lehet esetleg véleményezni, mert egy egész különleges képregényről van szó, és biztos vagyok benne, hogy többeknek kimaradt! (még a régi fórumos időkben került fel az oldalra, itt még nem is volt szó róla)

Farek:
Regnar:            Nagyon rendben van!!!
Fairlighté sem rossz.
És várom a többi fantáziadús olvasót is. A legjobb megoldást esetleg előterjesztjük a Marvel-nek, mint az újraindítandó Fekete Párduc sorozat alapját   Ha pedig filmet kellene készíteni belőle, akkor szerintem a Wesley Snipes-t simán leverné a Fekete Pákó, már csak a nagyfokú névazonosság miatt is.  

OFF:
TOM1: egy korábbi hozzászólásodra reagálva a vendégként való bejelentkezéssel kapcsolatban, én javasolnám, hogy ha mindig ugyanarról a gépről jelentkezel be, akkor hagyd, hogy megjegyezze a belépési paramétereidet a rendszer, és akkor nincs ilyen gond.
ON

regnar:
Szerintem Fekete Párduc terve az egyszerűségen alapul. Eléáll Galaktusznak és azt mondja, hogy van egy terve ellene. Ez annyira abszurd, hogy Galaktusz halálra röhögi magát és kész  

B verzióra egy viccet tudnék idézni, kicsi átírva, de nagyszerűen jellemezheti az esetleges tervet, amely nem túl jó jellemre vall, de mindenképpen biztosíthat némi életben maradási stratégiát:

Fekete párduc beront az ivóba. Felkiált:

- No, ki akar verekedni?

Galaktusz feláll: -Én!!!

- Jó, akkor Te velem leszel.

Fairlight:

--- Idézet ---Ultront már jó lett volna bemutatni, de hátha lesz még a közeljövőben alkalom rá.
--- Idézet vége ---

Ha lehet kérni, ne őt...mert az annyit emlegetett Ultron sztory hamarosan sorra következik a Comoron (és abban lesz olyan is)...viszont más gonosztevős leírásnak én is örülnék: PL Kang

Fekete Párduc Galactus elhárító stratégiája:A verzió Először figyelmezteti , hogy hiába  eszi(issza) meg a Föld összes kakaó készletét, ezt már nem foghatja rá a Nyuszira...ha ettől nem bizonytalanodik el, akkor megmondja neki, hogy a vibrániumtól komoly hascsikarása lehet...ha Galactus nem veszi be, akkor be is bizonyítja...miután befalta a Földet Fekete Párduc (aki nem tudni, hogy nem volt rajta) halálmegvető bátorsággal egyetlen Zippó gyújtóval a kezében beleveti magát Gal hasába...és BUUUUUUUMMM!!!!  

B verzió: Az összes törzsi harcos élén dárdákat dobál a lábára hátha csiklandós, és nem bírja ezt a kínt és elmegy...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése