HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
regnar: Köszi az újabb kimerítő értékelést, jó volt, és nagyon jókat szórakoztam a beszólásaidon: "Vad(Bosszú)Angyal", "járulékos elhullás mérőszámának dinamikus emelkedését"
És természetesen nem véletlenül került fel ezek után a történetek után.
S valóban, alapvetően ez egy eléggé happy WI, legalább is a többihez képest.
Látom, a kvízt mindenki komolyan vette. akkor viszont legyenek szívesek a kedves versenyzők alárulni, hogy kinek hány találata lett?
szam: Galaktikus Vihar: egy cross-over, ami, mint az kiderülhetett a reklámból, egy kree-shiár háború, de azért vannak még benne érdekelt felek Meg amivel fel akarták dobni a kevésb futó címek elaadását is Igazából 19 részes, és az Avengers 347-ben ér véget, az Ami Kapi 401 és a Kvazár 35-36 már inkább csak levezetés. Ha nagyon érdekel a vége, akkor a régebbi BA számokban található BA történelmet, meg legjelentősebb pillanatokat, meg 101 tényt érdemes átböngészni, ott van rá utalás, meg a karakter leírásokban is megemlítik, szóval talán nem lesz nagy meglepetés a vége.
Micho: nem kellett volna elárulni a What if...?!-eket! Meglepinek szántam.
kaine:
Rám célzott a kedves ajánló!
De már nélküle is elmentem az első részért.
szam:
Hát, nem szokásom faszikra ugrani...
Micho:
--- Idézet ---Erről a Galaktikus Viharról nem cseppente valaki némi infót?
--- Idézet vége ---
van, akinek elég annyit mondani, hogy Rick Jones és ugrik
szam:
No, ez érdekesnem ígérkezik, le is húztam a Comor-ról a stuffot.
A What if-et meg át is nyálaztam. A hullahegyeket én is hiányoltam, de amúgy jó volt, tetszett ez a két-történetes megoldás, először minden hepi, aztán mégsem, aztán mégis... szóval jó fordulatos volt, még inkább kijött Higanyszálnak a dilije... egy ilyen fazon a freudista pszichológusok terepasztala
Eddig nem igazán csíptem Víziót, de az utóbbi néhány Angyaltörténet során egész megkedveltem.
Erről a Galaktikus Viharról nem cseppente valaki némi infót?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése