HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézet ---Az alternatív címeket a Wizard találta ki??? Most szomorú vagyok. Épp sztrájkot akartam volna inditani azügyben, hogy honosítsátok A Küklopsz hülye kinézetü verzióját és ennek koznikus jelentőségét.
--- Idézet vége ---
Ne aggódj, nem csak te lettél volna vevő arra a történetre De sajnos
Sebaj, legalább itt a vadiúj frissítés!
Dórika:
Frissültünk!
- A Nyugati Parti Bosszú Angyalai v1 #001 - Angyalok Gyülekező!
- A Nyugati Parti Bosszú Angyalai v2 #080 - GVH 2. rész
Punkológus:
Az alternatív címeket a Wizard találta ki??? Most szomorú vagyok. Épp sztrájkot akartam volna inditani azügyben, hogy honosítsátok A Küklopsz hülye kinézetü verzióját és ennek koznikus jelentőségét.
Egyébként mi az a GVH? Talán tükörírásos HVG? (Bocs, tudom, szar pén volt)
Farek:
--- Idézet ---Amúgy a többi lehetséges válasz is létező cím volt? Pl. Mi lett volna,ha...Küklopsz nevetségesen nézett volna ki?, Mi lett volna,ha...Kifogytunk volna az ötletekből... Ezeket ti találtátok ki, vagy ezek tényleg létező címek?
--- Idézet vége ---
Nem, természetesen ezeket a címeket nem mi találtuk ki, hanem a Wizard tagjai. De egybéként sem voltak ennyire vicces című WI-k.
Hogy milyen gyorsan jön le a GVH? Hát, a CoMor nevében nem merek nyilatkozni, de szerintem igyekszünk egy legalább heti 1 részes sebességet tartani, hiszen még úgy sem lesz rövid. De lehet, hogy még gyorsabban lejön, hiszen nem akarjuk a végtelenségig húzni az olvasók idegeit. És közben lesznek egyéb frissítések is, pl. az általad is kért vol. I. az WCA-ból.
TOM1:
Kettőt sikerült megfejtenem, a 4-est, meg az 5-öst. A négyes különösen könnyű volt, a képet látva. Amúgy a többi lehetséges válasz is létező cím volt? Pl. Mi lett volna,ha...Küklopsz nevetségesen nézett volna ki?, Mi lett volna,ha...Kifogytunk volna az ötletekből... Ezeket ti találtátok ki, vagy ezek tényleg létező címek?
Körülbelül mennyi idő alatt jelenik meg ez a crossover? Gondoltam rá, hogy inkább összevárom és együtt olvasom el, hátha úgy még kozmikusabb lesz. Ha jól nézem, akkor Ti jöttök a Nyugati Parti Angyalokkal! Már nagyon várom! Mintha olyasmire emlékeznék(vagy lehet hogy csak szeretnék emlékezni ), hogy azt nyilatkoztad Farek, meglesz a West Coast v1 is, ami egy 4 részes mini(ugye jól tudom?) Ezt esetleg előbbre kéne tenni ,mint a v2 80-at, persze ez csak szerény javaslat. Egy 5 részes kis "nyugati csomagnak" nagyon tudnék örülni
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése