HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
regnar:
Fairlight köszi az infot.. Azért ez szemét dolog lehetett Sólyomszemtől. Hogy röhöghetett magában..
Fairlight:
A-Next: A tömegből 1 fő kipipálva, mert én is szívesen olvasnék róluk...(egy Last Hero Standing is tetszene mondjuk)
Idő Atya/Sólyomszem: Ha jól emlékszem Amerika Kapitány születésnapján (a jubileumi #383-ben) volt beöltözve ennek ! Az egész azzal kezdődött, hogy Idő Atya megtámadja Amerika Kapitány-t majd mikor nem bír vele, elmenekül előle át egy időkapun, ami Amerika hőskorába vezetett, itt egy kisebb hajsza kezdődött, Amerika Kapitány találkozik az összes amcsi nemzeti figurával: Uncle Sam, Johnny Applause, az óriás Favága, Buffaló Bill (legalábbis valami lovas ürgével), akik valamilyen módon segítenek neki...na a végén csak beéri Idő Atyá-t , és amikor lekever neki egy kiadós tockost, az felfedi magát előtte...
Na ki ő..Sólyomszem!!! ...az egész históriával AK-t szívatta, hogy a távollétében a többiek előkészírhessék a meglepi party-t... ENd
+
Gondolom várnátok, hogy megnyilatkozzak a GVH várható mgejelenési tartalmának ügyében... ...de sajnos nem tudok... ...én csak fordítom . szal nem rajtam múlik... ...bár szerintem kb. amit Farek mondott az kb. várható...
Fairlight voltam !
Farek:
--- Idézet ---hello!A-NEXT ,vagy esetleg B2 képregény várható a közeljövőben?
--- Idézet vége ---
Nos, ha esetleg a tömegek zúgva követelik, és nincs más gazdája, akkor szívesen felveszem az elejtett fonalat az A-Next esetében. Csak nem akarom nagyon elaprózni magam, de ha több ember is szeretné, akkor nincs akadálya részemről. Persze a többiek nevében nem beszélhetek
Regnar: köszi az ismét igen kimerítő és értékes véleményezést. A címmel kapcsolatban mondasz valamit, lehet, hogy érdemes lesz megváltoztatni. A többieknek mi a véleménye?
Hogy Lepel miért nem ismeri Vasembert? Jó kérdés. Lehet, hogy még korábban nem találkoztak? Meg ki tudja, hogy vakságából kifolyólag a misztikus érzékei milyen jellegű képet adnak? Elvégre sok páncélos alak rohangál a világban
Sólyomszem - Idő Atya (Father Time) Nem tudom, de ha akarod, megpróbálok utánanézni. Fekete Özvegy pedig szerintem sokunkat sok mindenre tudna rávenni
picturemagician:
hello!A-NEXT ,vagy esetleg B2 képregény várható a közeljövőben?
regnar:
Nyugati parti anygalok V1 - Angyalok gyülekező!
Borító. Már-már klasszikusnak mondható, kérdőjeles "kisablak" és "halom figura/fej" egyrakáson stílusú borító. Szerintem jól néz ki, tetszik, hogy fehér háttér elé helyezték a figurákat, jobban kiemeli őke. A beírás, betűtípus része is tetszik, jól eltalált, ám azt hiszem, hogy most először, de vitatkoznék a címfelirat szövegével. "Nyugati parti bosszú angyalai" Ez nekem olyan kitekert, és egyáltalán nem magyarosan hangzó. "Nyugati parti bosszú angyalok" vagy "Nyugati part bosszú angyalai" szerintem jobban hangzana, bár ez a személyes véleményem.
Képregény. Meglepően szépen rajzoltak a karakterek, kidolgozottak az arcok, és jók a hátterek. Nekem bejön a stílusa.
Történet. Túl sok dolog még nem történt, inkább a karakterek bemutatása folyik, de azért a biztonság kedvéért csempésztek bele némi akciót, hogy kielégítsék mindenki igényeit. Sólyomszem kellően fennhélyázó (vagy fennsólymászó ), és élvezi, hogy ő lehet a főnök. Tetszik a jelenetsor, amelyben elindulnak elfogni a behatolót és megismerhetjük a gondolataikat. Azt viszont nem értem, hogy lepel miért nem ismeri Vasembert, és miért kérdez rá, hogy ő-e az.
A történet nem pergő, de mivel ez az első rész, egy új csapat életében, ez érthető, és nekem megfelelő.
Dokumentáció. Ki is lehetne más Sólyomszemet szeretem, nem a legkedvencebb, de az egyik legjobb stílusú angyal, van rengeteg rigolyája, és szerintem jól kidolgozott jelleme. Azért kérdésem lenne.. Miért volt az egyik álneve az Idő atyja? A dokumentáció második lapjának első bekezdése igen érdekes. Először látja Vasembert, és feléled benne, hogy bűnüldöző legyen, aztán jön a fekete özvegy és rábeszéli, menjen Vasember ellen A nő öl, butít, nyomorba dönt
Beírás. Jól sikerült, ám pont a legfontosabb bejelentésben esett hiba. "Mi vagyunk a nyugai parti angyalok" olvasható. Lemaradt egy "t". (14. lap) Aztán a 21-es oldalon inkább érdekesség jelleggel ólálkodsz olvasható.. elcsúszott a kiemelés. De természetesen mindezek ellenére újabb jól sikerült fordítás/beírást olvashattunk, sok a szöveg, és jól érthető, gördülékeny.
Összességében. Azt hiszem nem mondhatok mást, minthogy jöhet a következő
Lenne még egy kérdésem, hátha valaki tud válaszolni. Miért kellett nyugati parti angyalokat is megalkotni.. úgy értem képregényes szempontból. Tud erről valaki valamit? Mármint, hogy miért született meg az ötlet, mi motiválta a készítőket, kiadót, hogy a nyugati partra is tegyen egy csapatot? Esetleg az lehetett, mint a képregényben, hogy már túl sok hős volt, és szerepeltetni akarták őket?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése