HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (964/1091) > >>

kaine:
Affranc. Kijelentkeztem?

Guest:

--- Idézet ---Hm, kötekszel, kötekszel? Vigyázz, mert minjárt keresek valami történetet, amiben Kőrbubi is szerepel  
--- Idézet vége ---
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ne! Visszavonok mindent!    

--- Idézet ---Egyébként meg pont az volt a lényeg, hogy elternatívát kínáljanak, és az emberek jobban megismerjék ezeket a kevésbé ismert karaktereket is. És nekem nagy kedvenceim is lettek pl. Tűzmadár és Póknő (Julia Carpenter)
--- Idézet vége ---
Erre tényleg jók.  

--- Idézet ---Vízió BA főnök volt?
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---Igen, volt bizony. És terveim szerint a Galaktikus Vihar után hamarosan megtudhatjuk, hogy hogy is iskerült ezt elérnie.
--- Idézet vége ---
Tuti valami robotos trükkel.  

--- Idézet ---Mindent egybevetve érdekel a folytatás, meglátjuk mit tudnak kihozni egy klónból.
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---Szerintem többet, mint Pókemberék.   
--- Idézet vége ---
  Azt kötve hiszem!    

TOM1:
Bocsi a nyomulásért  
Én közben kutattam és találtam egy oldalt. Tudom hogy nem 100% angyalos, de azért ideírom ha megengeded.
http://marvel.jouwpagina.nl/
Innen azért el lehet indulni

Farek:

--- Idézet ---Elsiklottál egy kérdésem fölött:
Fanart, fanpic, pinup, artwork tartalmú oldal Avengers témában(ingyenes). Fellelhető?
--- Idézet vége ---
Nem siklottam el. Csak sajnos nem tudok ilyen oldalakról. Bocsi.  

TOM1:
Bizony, most hogy jönnek a néhányunk számára ismeretlen karakterek, kezdhettek elhalmozni minket doksikkal róluk. Nem kell feltétlenül ragaszkodni a 2004-es Avengers Official Handbookhoz(főleg, mert ezek benne sincsenek), erre jó lenne pl. a tipikus '85-ös is. Tudom, hogy nem olyan dekoratív, de az információ tartalom a lényeg. Meg csinálni is könnyebb lenne, így több készülhetne el.
Elsiklottál egy kérdésem fölött:
Fanart, fanpic, pinup, artwork tartalmú oldal Avengers témában(ingyenes). Fellelhető?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése