HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (965/1091) > >>

Fairlight:
Üdv.

Csak mert megszeretneém előzni Micho Inkvizítor-BajszosFantom úr újabb kinvallatását...  ...az előző Guest hozzászólás nem az én művem....  

Akinek meg baja van Kőrbubival...  

Az ismeretlen karakterek: igen jó, hogy olvashatunk róluk...Lepel-t azonban még mindig nem nagyon tudom hova-tenni...kicsit kevés róla az infóm...(Hallod Farek ? Ez dokumentációért kiállt !!)

Farek:

--- Idézet ---A csapat fura. Wonder Man 
--- Idézet vége ---
Hm, kötekszel, kötekszel? Vigyázz, mert minjárt keresek valami történetet, amiben Kőrbubi is szerepel  

Egyébként meg pont az volt a lényeg, hogy elternatívát kínáljanak, és az emberek jobban megismerjék ezeket a kevésbé ismert karaktereket is. És nekem nagy kedvenceim is lettek pl. Tűzmadár és Póknő (Julia Carpenter)

--- Idézet ---Vízió BA főnök volt?
--- Idézet vége ---
Igen, volt bizony. És terveim szerint a Galaktikus Vihar után hamarosan megtudhatjuk, hogy hogy is iskerült ezt elérnie.

--- Idézet ---Mindent egybevetve érdekel a folytatás, meglátjuk mit tudnak kihozni egy klónból.
--- Idézet vége ---
Szerintem többet, mint Pókemberék.    

--- Idézet ---Farek Úr, nyilatkozzon kérem az említett személyek kapcsolatáról az Angyalokkal!
--- Idézet vége ---
Nos, kérlek szépen, a legtöbb fejet egyértelműen csak a közönség felcsigázása miatt tették rá a borítóra. Sámson dokinak Vízió felajánlott egy újabb BA csapat vezetői posztot, de az nem fogadta el. Erről majd reményeim szerint olvashatunk.
Ahogy említetted, Vörös Farkassal találkoztak, de a többiek tényleg csak arra szolgáltak, hogy az ember felkapja a fejét.

Simon kaszakdőrmutatványai talán már nem is azok, hiszen őt valóban lelövik, felrobbantják, lezuhan, stb. Az csak külön jó, hogy neki ettől nincsen baja.  

--- Idézet ---Összesen hányan és milyen formában használták eddig a Sötét Dimeniót? Lepel pontosan mit csinál? Csak légnemű formában tudja előhozni, vagy szilárdan is?
--- Idézet vége ---
Hát, Köpeny, Lepel és Áramszünet biztosan, és szerintem Éjcsillag (Darkstar) is innen nyeri az erejét. Aztán lehet, hogy több tötét dimenzió is van, mert szerintem Köpeny eléggé más. Lepel tudomásom szerint csak ilyen ködöt tud, de őt nem igazán ismerem, szóval tessék nyugodtan megcáfolni és felvilágosítani.

--- Idézet ---Elrabolták Sólyomszem nőjét, és megerőszakolták??? Ez azért kicsit durva.. 
--- Idézet vége ---
Mindent elolvashatsz majd WCA saját sorozatában. És az az egyik legjobb történet. Nem igazán a rúgkapálós nemi erőszakra kell gondolni, de majd kiderül.

--- Idézet ---A csapat elsőre kicsit nkem is fura, de valszeg csak azért mert még nem ismerem a karaktereket. Így aztán persze adódnak az olyan kérdések mint pl Tigra vajh mitől szőrös?
--- Idézet vége ---
Hm, ezen majd segítünk a következő részekben megjelenő karakter leírásokkal. És minden egyéb kérdésedre is választ fogsz kapni.

Összességében örülök, hogy ilyen nagy sikert aratott ez a szám, kicsit féltem a fogadtatástól. De most már nem. Köszi a dicséretet, ez a mi éltető erőnk.   Na mag a  

TOM1:

--- Idézet ---Tigra vajh mitől szőrös?
--- Idézet vége ---
Tudod, túl korán kezdte borotválni és hamar megerősödött a szőr ott(is)

Gorgonita:
Meddig volt nyugati party? A doksiban annyi áll, hogy amikor Hawkeye visszatért (na jó Sólyomszem   ), akkor már megint csak egy csapat volt. Miért? Kik voltak tagok az idők során? Miért oszlottak fel? Miért nem lettek inkább még déli, északi, északkeleti, sarköri satöbbi partik is?
 Küki igenis yo Bosszú Angyal lenne. Van akkora arca mint Capnak és Clintnek együttvéve.  
 A csapat elsőre kicsit nkem is fura, de valszeg csak azért mert még nem ismerem a karaktereket. Így aztán persze adódnak az olyan kérdések mint pl Tigra vajh mitől szőrös?  
 De hát ez van. Úgy tünik Marvel ügyben örökös kezdő maradok. Ti csak folytassátok. Tudásra vágyom...  

Guest:
Dúl a Galaktikus Vihar, már a Hálózsákot is elérte! Jövő héten folytatás a CoMoron, Kvazár szereplésével.

A nyugati parti Bosszúangyalos történetekről nem tudok túl sokat írni, a szokásos kiváló minőség.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése