HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézet ---mindig is tudtam, hogy egy állat vagyok de mégsem... ott a pont, Farek még most fordítja, ha jól tudom
--- Idézet vége ---
Nem, rosszul tudod. Már lefordítottam
--- Idézet ---bezony és próbáljátok úgy, hogy minden részt az illetékesnél véleményezni, tehát a CoMor részeket a CoMor fórumán, itt pedig már bátran lehet a 80-as számról véleményt alkotni :fanboy2
--- Idézet vége ---
Így van, szóval csak folyvást, csak folyvást! Persze biztos vagyok benne, hogy Kaine csak a végén fog osztályozni, ahogy a kree-skrull háborúval is tette. Remélem, hogy nem fogja lehúzni, csak mert rávilágítottam, hogy az Avengers klón sikeresebb volt (és lesz itt az oldalon), mint a Pókember klón.
A nevet pedig meg fogjuk változtatni, az olvasói igényeknek megfelelően, Nyugati Part Bosszú Angyalai-ra. Csak hogy ne mondhassátok, hogy nem veszük figyelembe a véleményeteket.
Ha pedig valaki szereti a keményebb, mondhatnám Ultimate vonalat, annak ajánlom a jelenleg futó Ultimates 2. sorozatot. Sajnos magyarul még nincs fent, és nem tudom, hogy Quicksilver mikor ér el odáig de nagyon jó. Csak egy kis
SPOILER
Fekete Özvegy pont most lőtte fejbe Jarvist, de csak miután elárulta az (Ultimate)Angyalokat, és most igen nagy a kaki. Ja és Nick Fury fél keze már a múlté
SPOILER END
Micho:
--- Idézet ---Hát, a nyakamat teszem rá, hogy a 81-dik számot senki ember fia nem olvasta még magyarul
--- Idézet vége ---
mindig is tudtam, hogy egy állat vagyok de mégsem... ott a pont, Farek még most fordítja, ha jól tudom
--- Idézet ---Egy HZs-CoMor koprodukció megérdemel ennyit!
--- Idézet vége ---
bezony és próbáljátok úgy, hogy minden részt az illetékesnél véleményezni, tehát a CoMor részeket a CoMor fórumán, itt pedig már bátran lehet a 80-as számról véleményt alkotni
TOM1:
--- Idézet ---És a 81. számot már olvastátok?
--- Idézet vége ---
Hát, a nyakamat teszem rá, hogy a 81-dik számot senki ember fia nem olvasta még magyarul, mivel még nincs kint az oldalon Esetleg a 80-dikra gondoltál?
Természetesen én se bírnám kivárni, hogy egybe olvassam el az egészet. Külön is, meg majd egybe is Egy HZs-CoMor koprodukció megérdemel ennyit!
Micho:
--- Idézet ---miért Nyugati Parti Bosszú Angyalai a cím? Eléggé értelmetlennek tűnik így nekem.
--- Idézet vége ---
nem is tudom, sztem annyira nem gáz, bár lehet már túl sokat hallottam így Farektől de, a cím: Bosszú Angyalai és előtte egy milyenség jelző: Nyugati Parti. szóval nyelvtanilag rendben van, de hajlok rá, hogy A Nyugati Part Bosszú Angyalai legyen... ha Farek is rábólint, átjavítom. És a 81. számot már olvastátok? (ott már a címfelirat is más, Bosszú Angyalai: Nyugati Part, de ott az eredetiben is változott) Javaslom ne egyben olvassátok el majd fél év múlva a Galaktikus Vihart, hanem haladjatok folyamatosan, úgy izgalmasabb és a srácoknak is jobban esik a folyamatos véleményezés, radásul két honlap fogott össze, hogy olvashassátok a sztorit
Nitro:
Jónapot!
Csak annyit szeretnék kötekedő módon kérdezni, hogy miért Nyugati Parti Bosszú Angyalai a cím? Eléggé értelmetlennek tűnik így nekem. Talán "A Nyugati Part Bosszú Angyalai" jobb lenne, nem?
Vagy Bosszú Angyalai: Nyugati Part. (Bár ez utóbbi is elég sánta.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése