HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (962/1091) > >>

Farek:

--- Idézet ---Elolvastam a spoilered, Farek és az általam eddig sem igazán kedvelt Ultimate univerzum még kevésbé lett kedvelt. Ebben az Ultimates sorozatban jópár karakter újradefiniálásával nem értettem egyet, hát ez sem tetszik. Igaz, Jarvis-nak ebben a sorozatban nincs túl nagy szerepe. Ez az egész már arra megy, hogy minél megdöbbentőbb legyen?
--- Idézet vége ---
Nost, meg kell hogy mondjam, először teljesen megdöbbentem ezen a véleményen   , mert eddig eszembe sem jutott ilyen szemszögből nézni a dolgokat. Én örültem az Ultimates-nek, mert számomra mai szemmel hihetőbb, életszerűbb karaktereket alkottak, és eltűnt ez a "nálunk senki sem hal meg" hozzáállás is.
De az első döbbenet elmúltával megpróbáltam megvizsgálni a Te szemszögedből is a dolgokat, és be kell hogy lássam, hogy így is lehet ezt nézni, saját oldaladról igazad is van. Végül is eléggé körülvesz minket a való világ.
Ez a szép ebben az egészben, ízlések és pofonok. És ráadásul itt nem arról van szó, hogy keedveled ugyan, de a mostani történet alakulása nem tetszik, hanem az alapkoncepcióval van bajod. Ezt én tiszteletben is tartom, és nem is próbállak meggyőzni.
A megdöbbentésben pedig lehet valami, mert a korosztályos jelölése a "Parental Advisory".

TOM1: Ne felejtsd el a GVH-hoz a CoMor megelőző részeit is elolvasni, valamint azt OTT VÉLEMÉNYEZNI, rendben? És ez mindenkire áll.

TOM1:
Dupla öröm!! Ma is próbálkozom a HZs fórummal és láss csodát!Há-háá!  Már éppen megkezdeném írásomat a GalaktikusVihar rátok eső részéről(de komolyan  ) errefől gondolok egyet, hátha van valami friss, amiről még senki se informált. És újfent Há-háá!  Szépen belopózott ide a West Coast 2. része és az Energikon (is)! És senki se szól! Még csak említés se! Aztán újra töltöm az oldalt és láss csodát!  Egy atom-dekoratív illusztráció egy szívmelengető frissítéshez! Na így kell ezt csinálni! Ja és itt jegyezném meg, hogy az oly kedvesen kért borítót lecserélem a régi pedig bekerül a "HálóZsák Alkotóinak Súlyos Hibái" című, népes gyűlyteményembe!  
Hamarosan jövök egy "rövidke" írással, készítsétek a helyet!
Szerk.: Élnézést kérek a "senkise szól"-ért! Mint szavaimból(és az időpontokból) kivehető, amíg írtam, Dórika volt olyan kedves és jelezte a frissítést! Köszönjük, a többi olvasó nevében is!

Dórika:
Frissültünk!

•A Nyugati Part Bosszú Angyalai 2/4 - Árad a Homály

•Energikon #7 - Osztott élet (GVH folytatás!)

molzo:
Elolvastam a spoilered, Farek és az általam eddig sem igazán kedvelt Ultimate univerzum még kevésbé lett kedvelt. Ebben az Ultimates sorozatban jópár karakter újradefiniálásával nem értettem egyet, hát ez sem tetszik. Igaz, Jarvis-nak ebben a sorozatban nincs túl nagy szerepe. Ez az egész már arra megy, hogy minél megdöbbentőbb legyen?

Farek:
Na, végre újra jó a fórum! Szóval jöhetnek azok a vélemények, amiket az elmúlt két hétben kénytelenek voltatok magatokba folytani! Ne fogjátok vissza magatokat!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése