HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (961/1091) > >>

Gorgonita:
NYP2 Így másodikra már régi ismerősökként üdvözölhettem a csapatot. Harmadikra már jobban fogom őket bírni, mint az eredeti gárdát.  

Energikon: Thor esetében egy mélyenszántó történet, Energikonnál egy humoros sztori kellett ahhoz, hogy egy korábban furcsán méregetett karakter esetében belássam, erre a palira is lehet jó sztorikat írni. Mondjuk Atlasz taktikája nem volt túl megalapozott, de Rick és Energikon szerencsétlenkedése mindent vitt. Erre mondják, hogy a vígjáték lehet logikátlan, ha a közönség nevet.

GV: Kicsit lassan indulnak be a dógok. Gondolom ez még olyan vihar előtti csend.

regnar:
A nyugati part bosszú angyalai - 2/4

Úgy látszik a parti végleg elmarad  

Borító. Tetszik, jó a színelosztás, azaz a fekete és szürke jól kiegyenlíti egymást. A kompozíciót azért már nem tudtam befogadni teljes mértékben.. ugyanis - a szőke hölgy    lába már átfonja a figura lábát, tehát nagyon közel van hozzá, viszont a hátsó lába már a "cicus" lába mögé ér, azaz ő is szinte előtte áll (és bizony nem a fejét nézi   ), ha vonalat húzunk, akkor íjjazó barátunk is igencsak közel áll, szinte mellette, de mégis kifeszíti az íjjat (a vessző helye elvileg már a figura combja mellett van)... vagy egyszerűen csak hülye vagyok   .. szóval én nem így helyeztem volna el a karaktereket, persze ez az én véleményem. de amúgy jó borító, szimmetrikus elrendezésű és a feliratok is jól sikerültek rajta.

Képregény. Továbbra is tetszenek a rajzok, a figurák nagyon jól eltaláltak, arányosak, és főleg az arcuk sikerült jól. De a hátterek is szépen kitöltöttek.

Történet. Mondhatni klasszikus vonalon haladó történet. Akár önálló sztori is lehetne, igazából kissé elsikkadt a csapatalakítás és személyes problémák/konfliktusok előtérbe helyezése. Azt hittem, pl. Tigra gondjaival többet foglalkozik majd a füzet. De nem volt rossz, egy fontos dolog került azért előtérbe, ez pedig az egymásra utaltság, és a közös munka. azaz "együtt erősebbek vagyunk", talán ez volt a füzet mondanivalója, és ez volt a következő lépés a csapat életében. A "főgonosz" számomra nem volt túlságosan hiteles, nem éreztem az erejét, bár gátlástalanul gonosz (például simán rálő az emberekre, és veszélybe sodorja őket), ugyanakkor egy nimad. A végére azért érkezik Graviton, aki nyilván megfelelő ellenfél elsz a csapat számára.
A történet elején a tréning azért kemény, ha belegondolunk, azért benne van a hibázás lehetősége, és akkor akár súlyos sérülés is lehet a vége, vagy halál. Nem tudom, hogy mennyire tudják kizárni ezt az érzést miközben egymásnak esnek, ha csak "játékból" is. Persze ez csak utángondolás..
Tetszik, hogy Seregély piros kabriót kapott.. Illik hozzá  

Beírás/fordítás. Csakúgy, mint az előző rész, szerintem ez is jól sikerült. Szépen szerkesztett, jól követhető mondatok.

Dokumentáció. Azt azért megnézném, amikor férjül kéri sólyomszemet. Gondolom azért megpróbálta elpoénkodni a dolgot az íjjász... (Meg persze hájjal kenegették a "nagy arcát", hogy nem neki kell megkérnie, hanem úgy odavan érte a nő, hogy megkérje   )

Összességében. talán kicsit több "gondolatiságot" vártam, de így sem volt rossz, az akció összehozza a csapatot, szóval halad a dolog. Tetszett.

Farek:

--- Idézet ---Kár, hogy kéthavira ritkult...   egyik kedvenc sorozatom.
--- Idézet vége ---
Nem csak neked. De az valóban gáz, hogy amíg minden Ultimate cím ki tud jönni havi rendszerességgel, addig ez legjobb esetben is csak kéthavonta jön. Ráadásul az első sorozat utolsó, 13. része majd fél évet váratott magára. Nem tudom, hogy ez miért ilyen mostohagyerek.  

Nitro: én mondtam  

Nitro:

--- Idézet ---A nevet pedig meg fogjuk változtatni, az olvasói igényeknek megfelelően, Nyugati Part Bosszú Angyalai-ra. Csak hogy ne mondhassátok, hogy nem veszük figyelembe a véleményeteket.
--- Idézet vége ---
Köszönöm.  Már látom is.

Vlad:
Örülök, hogy valahol szóba került az Ultimates, mert nekem is nagyon bejön, ez a 9. rész tényleg nagyot ütött  . Bár már a 7. rész végén a Sólyomszemes rész, illetve a 8. borítója se volt semmi. (nah, asszem sikerült spoilermentesnek maradni  )
Kár, hogy kéthavira ritkult...   egyik kedvenc sorozatom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése