HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Vlad:
--- Idézet ---Látta már valaki rajtunk kívül az itt jelenlévők közül?
--- Idézet vége ---
Még nem láttam, de őszintén szólva már nem is nagyon érdekelt, mert eddig mindenki szidta, akit kérdeztem Ti vagytok az elsők, akiknek egy kicsit is pozitív véleménye van róla... heh, csak belenézek valamikor, már ha ultimates. (Bár Farek nem igazán mondható objektív forrásnak )
Micho:
--- Idézet ---Látta már valaki rajtunk kívül az itt jelenlévők közül?
--- Idézet vége ---
nekem bejött a rajz, szerencsére nem a mostanában népszerű 3D-s grafika volt, és külön jó volt, hogy a filmben Vasember páncélja nem olyan béna, mint a képregényben! nézze meg mindenki aki teheti, még elég friss anyag a második részről annyit olvastam eddig, hogy nyáron kerül bemutatásra, jön a Fekete Párduc és Wakanda; Óriás és Darázs kapcsolata hullámzik; Thor és Odin viszály, ami állítólag elmélyültebb lesz, mint a képregényben láthattuk.
--- Idézet ---Hamarosan jövök egy "rövidke" írással, készítsétek a helyet!
--- Idézet vége ---
hej!
Farek:
Tényleg, senkinek nincs véleménye a 25 szuperhősről, se egyetértő, se felháborodott? Ejnye!
Hétvégén Micho hozzárájulásával volt szerencsém megnézni az Ultimate Avengers filmet, ami az Ultimates első sorozatát zanzásítja össze és gyúrja egybe. Meg kell mondjam, nagyon tetszett, bár ugye a rövidítés jegyébn pár dolgot kicsit kurtára fogtak. De jó volt. Csak Thor szakálla hiányzott. És a végén a csatajelenet valami fenomenális volt. Nagyon várom a folytatást. Látta már valaki rajtunk kívül az itt jelenlévők közül?
Micho:
--- Idézet ---
--- Idézet ---A kompozíciót azért már nem tudtam befogadni teljes mértékben.. ugyanis - a szőke hölgy lába már átfonja a figura lábát, tehát nagyon közel van hozzá, viszont a hátsó lába már a "cicus" lába mögé ér, azaz ő is szinte előtte áll (és bizony nem a fejét nézi ), ha vonalat húzunk, akkor íjjazó barátunk is igencsak közel áll, szinte mellette, de mégis kifeszíti az íjjat (a vessző helye elvileg már a figura combja mellett van)... vagy egyszerűen csak hülye vagyok .. szóval én nem így helyeztem volna el a karaktereket, persze ez az én véleményem. de amúgy jó borító, szimmetrikus elrendezésű és a feliratok is jól sikerültek rajta.
--- Idézet vége ---
Micho, Megtennéd, hogy erre reagálsz, és elmondod azt, amit nekem már egyszer elmondtál? Köszi.
--- Idézet vége ---
nos az történt, hogy ugye a HálóZsákon nagy hagyomány, hogy a borítókról eltüntetjük a vonalkódot is... ez egy kihívás a borítókészítő számára, amely hagyományt még Zaj teremtette meg a hőskorban nálunk
most én voltam a soros, hogy megoldjam a vonalkód problémát, és első blikkre azt láttam, hogy egy Seregély lábat kell "műteni". mikor kész lett, tök elégedett voltam az eredménnyel, de aztán néztem nagyot, hogy Homály lábát kellett volna retusálnom, nem Seregélyét. de akkor már kész voltam a melóval... nem akartam kidobni a munkát ezért úgy döntöttem, olyan lesz, mintha Seregély lábai közé vonná Homályt mondjuk ugrás közben, persze ez "fizikai lehetetlenség" de minthogy regnar rámutatott, vannak más perspektíva hibák (elnagyolások) is a képen... ezért gondoltam maradjon, és kíváncsi voltam ki veszi észre
az eredeti borítót megtekinthetitek, ha a letöltés-listában a borító hivatkozását átírjátok hun-ról eng-re. (legtöbb képregény mellett ott a szerveren az eredeti borító is, csak "hivatalosan" nincs a letöltés avagy file-listában generálva)
és ki-mit szólt a 25 legbénább szuperhőshöz? Épp ti kértétek, hogy legyen néha karakterleírás helyett valami színesebb doksi, mint régebben, hát tessék
amúgy az Energikon 7-es szám nagyon vicces volt, csomót röhögtem a helycseréken, komolyan mintha egy vígjátékot néztem volna
Farek:
--- Idézet ---A kompozíciót azért már nem tudtam befogadni teljes mértékben.. ugyanis - a szőke hölgy lába már átfonja a figura lábát, tehát nagyon közel van hozzá, viszont a hátsó lába már a "cicus" lába mögé ér, azaz ő is szinte előtte áll (és bizony nem a fejét nézi ), ha vonalat húzunk, akkor íjjazó barátunk is igencsak közel áll, szinte mellette, de mégis kifeszíti az íjjat (a vessző helye elvileg már a figura combja mellett van)... vagy egyszerűen csak hülye vagyok .. szóval én nem így helyeztem volna el a karaktereket, persze ez az én véleményem. de amúgy jó borító, szimmetrikus elrendezésű és a feliratok is jól sikerültek rajta.
--- Idézet vége ---
Micho, Megtennéd, hogy erre reagálsz, és elmondod azt, amit nekem már egyszer elmondtál? Köszi.
--- Idézet ---Azt hittem, pl. Tigra gondjaival többet foglalkozik majd a füzet.
--- Idézet vége ---
Ne aggódj, van még két rész hátra
--- Idézet ---Beírás/fordítás. Csakúgy, mint az előző rész, szerintem ez is jól sikerült. Szépen szerkesztett, jól követhető mondatok.
--- Idézet vége ---
Köszi és ismét csak köszi magam és a be jrók nevében! Jó tudni, hogy sikerül fenntartani a megfelelő sz jnvonalat.
--- Idézet ---GV: Kicsit lassan indulnak be a dógok. Gondolom ez még olyan vihar előtti csend.
--- Idézet vége ---
Igen, lehet mondani. De hidd el, a vihar utáni csend sokkal súlyosabb és baljóslatúbb lesz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése