HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Micho:
--- Idézet ---Micho: A Királynő Bosszúja pedig az a csapat volt
--- Idézet vége ---
Bosszúsan meg kell jegyeznem, hogy én egyedül csak a HZs-n lévő Angyalokat ismerem, a CoMor féle v3-ból az első
-talán- két számot olvastam anno, mikor kikerültek (igen, akkor még érdekelt, hogy mit alakít a konkurencia )
...és bevallom, Molzo nagyon szép munkát végez!
szerk.: Fairlight munkáit meg el se tudom képzelni
kaine:
--- Idézet ---No igen, én is bírom. Ugye, hogy lehet így is, nem kell feltétlenül elmenni az anyázáshoz.
--- Idézet vége ---
Veled nem is lehetne. Meglátlak (egy börzén például) és egyből csak hátbavágni akarlak! Persze csak jó értelemben, hogy "de rég láttalak!".
Farek:
--- Idézet ---Imádok veled vitatkozni ezen.
--- Idézet vége ---
No igen, én is bírom. Ugye, hogy lehet így is, nem kell feltétlenül elmenni az anyázáshoz.
Micho: A Királynő Bosszúja pedig az a csapat volt, ami a 3. sorozat elején, a Morgan Le Fay által kialakított valóságban szolgálta őt (lásd CoMor), Queen's Vengeance néven, és ahol mindenki egy kicsit átalakítva szolgálta őt. Bevallom őszintén, nem tudom, hogy ott felmerült-e a történetben a név, vagy hogy fordította a CoMor.
kaine:
--- Idézet ---Egyrészt ha volt olyan lábjegyzet, ahol Izomembernek hivatkoztam egy említett képregényre, akkor bocsi, mert az ilyeneket igyekszem elkerülni az olyan neveknél, amiknek a fordítása nem egyetemes és közismert, s ezeket próbálom eredetiben hagyni.
--- Idézet vége ---
Ez dicséretes dolog.
--- Idézet ---A Karl May-os példával kapcsolatban pedig 2 dolog:
1. Valóvan eredetileg hagyták, bár a magyar fordításban legalább egyszer mindig megemlítették magyarul, hogy mit is jelent (legalább is homályos gyermekkori emlékeim szerint.
--- Idézet vége ---
Így igaz.
--- Idézet ---2. Igen, May világirodalmi alak. No és J. R. R. Tolkien?
--- Idézet vége ---
Nem azt akartam mondani, hogy MINDEN világirodalmi alaknak megmaradnak az eredeti nevei, csak hogy van rá példa, szóval azért ne vessük el, mert "mindenhol lefordítják".
Imádok veled vitatkozni ezen.
Micho:
--- Idézet ---Angyalok az X-Men ellen #1-4 (csakazértsefordítva... ...is direkt ide)
Borítók: Hát nem tudom...
--- Idézet vége ---
emléxem, én is ezt mondtam Trollnak anno mániája, hogy mindig újít vmit. ha nem nézek oda, a NYPA #3 borítója is vmi 3D-hatású domborlogóval jön ki
szóba került Viharcsapás kapcsán ez a tagság kérdés, és én meg a "Királynő Bosszújára "lennék kíváncsi... sorra látom, hogy különböző Angyalok ennek a csapatnak a tagjai voltak... milyen formáció volt ez, mikor alakultak, mi volt a céljuk, és mennyit akasztottak le adózás után?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése