HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (949/1091) > >>

Farek:
Frissítettünk! Április 1-i különkiadás!
És ha valaki esetleg nem tudná megnyitni - nálam nem működik a letöltő - akkor javaslom, hogy amikor a magyar borítót megnyitja a címlapról, akkor írja át a képek számát mindig eggyel nagyobbra, és már minden rendben is lesz.
Szerkesztés: már működik a letöltő ablak itt is. És figyeljetek oda, hogy a potzsak hivatkozású linkre menjetek

Tom1: egyet ne feledj: ez a történet még 1984-es, amikor ilyen stílusban nyomták a gonoszok. Azóta már sokat változott a vliág. Tigráról és a benne uralkodó lelkekeről pedig sokat megtudhatsz majd a rendes sorozatukból.

TOM1:
Egy kicsit szűkszavúbban,de a Nyugati Part Bosszú Angyalai 3ról szólok egy keveset.
Amikor van eredeti és lefordított borító is a képregényhez,gonosz módon összeszoktam hasonlítani.A két jpg-t  oda-vissza gyorasn váltogatva átnézem a különbségeket.Ennek általában az a vége,hogy megkérdezem magamtól:hát ezt meg hogy csinálta?Ismét egy kiváló munka.Biztos nem 5 perc volt azt az űr szerű hátteret meg azt a forgást újrarajzolni.Egy kérdés,már csak puszta kiáncsiságból:miért lesz minden átalakított borító egy árnyalattal sötétebb?
A rajzokkal most annyira nem vagyok elégedett,szerintem Hallis elkapkodta,de főleg Ferriter színei nem tetszettek. Olyan fakó az egész.Vagy ez a szken miatt van?Viszont arra nincs mentsége hogy a kisebb felületekre többször is rárakta a mellete lévő nagyobb felületek színeit.PL. amikor Rhodes megmutatja a kezés Tigrának,azon szerintem tisztán látni hogy rávitte a páncél pirosát.Meg a tengerparti jelenet elején egyszer Tigrának sárgák a fogai(nem úgy sárgák,hanem egyszerűen CITROMsárgák,mintha a bundája színével fehérre mentek volna).Szóval hanyag munkát végzett,ennyi.
A történet végre egy kicsit személyes síkra terelődött, viszont volt néhány kitekintés,ami nyugodtan kimaradhatott volna.Az a rablós jelenet.Azt mondják,hogy ekkora hóban a zsaruk se mennek oda,de persze ők a faberakásos zöld kombival( Chef-nek is kiköpött ilyenje van a South Parkban  )lazán száguldoznak a hóban.Ez egy kicsit gyenge.Meg az elfogásuknál Sólyomszem keresztüllövi a ruhájukat,ezáltal felszögezi őket...az üvegre!!!Az miért nem tört ki?  Viszont Tigra harisnyában  Monftam én,hogy izmos kis csaj.Szerintem fel is tudta volna emelni a feje fölé a kocsit,csak éppen nem volt formában,vagy csak a fenekét akarták megmutatni a "kamerának".Ja és:"Szent cicus!" Na ez már egy képregénybe illő átkozódás. Amikor összegyűlnek a Holywood jel alatt,az egy kicsit "fogkrém-rekámosra" sikerült,vigyorognak, mintha muszály volna.Az a két romantikázós jelenet már rég kellett, bár én inkább Rhodesnak szurkolok,az sokkal romantikusabb lenne  Bár a doku tanulsága szerint mindenki sorra kerül?Ejnye-ejnye,ezt még biztos '69-ben Woodstocknál tanulta Tigra.
Ez a Graviton pali még úgy tűnik a régi vágású gonoszak közül való.Egyedül van,semmi kozmikus,csak egy szimpla különleges erő és úgy el van telve magával, mintha legalább Fátum lenne. Főleg az utolsó kocka,az a tipikus beállás,szinte az ember hallja, hogy "Mu-ha-haha!".Ez már-már nevetséges.Ennek a divatja már leáldozott, csak ő még nem tudja. Itt a szaltós jelenetnél van egy kis gubanc. Tigra azt mondja,hogy ez csak illúzió és hogy ő mindig Tigra marad. A dokumentációból viszont azt szűrtem le,hogy ők két személyiség és hogy jelenleg a Tigra személyiség uralkodik, viszont az alakváltás nem illúzió.Miért hazudja ezt Simonnak?És ez a személyiség miért viselkedik ilyen kihívóan sokakkal? Itt egy kis javaslat egy mondathoz: "ez az igazi én." Ezt a mondatot már sok fordító használta a személyiség szinonímájaként,de nem lenne mégiscsak jobb,hogy "ez az igazi énem." Biztos benned is felötlött,de miért vetetted el?
A csatajelenet egész jó.Ez a Graviton tényleg tud valamit.Csak ne lenne olyan baromi nagyképű... Lepel most tuti lelepleződött!(most látom csak,ez akár egy szóvicc is lehetne)Meg ez a szőke parókás Energikon  A "leszámolás" viszont egyértelműen elmarad,hiszen egy ilyen vízbecsapódást még a kis Jimy is túlélne a szomszédból(na jó, ő talán nem  ).Látszik mennyire elbizakodott ez a pali.Ja, és Homály hidegvérű eltávolítása már az első kockátóé várható volt.Most majd,ha a klisék istene mellettem áll, segíteni fog a Bosszú Angyalainak.
Amúgy nem rosz kaland volt ez se,csak egy kicsit túl ötlettelen.Az utolsó részben remélem rengeteg fordulat lesz, például megszűnik a csapat!  Vagy nem így ér véget a történet?

Farek:

--- Idézet ---Veled nem is lehetne. Meglátlak (egy börzén például) és egyből csak hátbavágni akarlak!    Persze csak jó értelemben, hogy "de rég láttalak!". 
--- Idézet vége ---
Fűűű! Már kezdtem megijedni, amikor a hozzászólás első felét elolvastam  

Ma kaptam meg és olvastam el az Ultimates 2. 10-et: Mit mondjak. Egyre türelmetlenebbül várom az új részeket.   Az alkotók nem lacafacáznak a szereplőkkel sokat. Tony Stark elég higgadt egy figura. Sólyomszemhez képest pedig még a sima Marvel Univerzumos Célpont is elmehet a sunyiba.  

Micho:

--- Idézet ---Remélem ez bók akart lenni...
--- Idézet vége ---
természetesen  igazából csak megelőlegeztem a bizalmat, mert amilyen lelkesedéssel és elhivatottsággal készíted a különböző BA közeli történeteket, rossz nem lehet.  (rajtad kívül csak egy fanatikust ismerek még, de ő itt szokott lenni, tehát róla vagy jót vagy   )

különben még annyi, hogy a konkurencia dolog az persze csak vicc, bár annak idején komoly(abb)an vettük   szal inspiráló tud lenni, ha azt mondjuk, "nézd már azt a másik bandát, hogy zúznak, kössük fel a gatyánkat"   ezért volt pl. minden ünnepen mindig több és több meglepi, hogy túlszárnyaljuk előző "sikereinket"... bár ezt a múlt karácsonyi tizenakárhány képregényt nehéz már überelni    (és sajnos értelme sincs... mert ha még arányosan több reakció jönne rá...)
másik meg, de ez már lerágott csont, hogy nem hinném, hogy a honosítóknak kellene egymás munkáit olvasgatni és véleményezni (persze nincs megtiltva )
nekem speciel már elég kevés időm és (kedvem) van képregénnyel foglalkozni a számítógépen, és ha van, akkor meg csinálgatom a dolgaimat, olvasásra már sajna nem marad idő.  

Fairlight:
Remélem ez bók akart lenni...  ....és  BajszosFantomúr , ha túlleszünk a SzerverKrakkon, akkor menni pótolni...    ...arra a megvárom a Mennydörgők #12-őt már nem is reagáltam a múltkor, na majd most: Olvasd folyamatosan(mert megéri), ha meg nem teszed, és jön a nagymeteor, akkor meg emlékezz, hogy én szóltam...  )

Egyébként nemhiszem, hogy konkurencia lennénk, aki idejön Angyalost olvasni, az valszeg hozzánk is ellátogat...+ azóta, hogy criss-crossoverezünk, azóta biztos...(Bár a Fórumunkat is lehetne, úgy tologatni, mint a tiéteket, már csak azért is, mert nekünk csak egy topicunk van...  ...persze akinek nem Thor teleizzadt csizmája, az nem veszi magára...)

Királynő Bosszúja: Naná, hogy annak lett fordítva !! Szerintem molzo nagyon eltalálta a neveket benne...
(de ezt amott is megbeszélhettük volna...  )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése