HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
TOM1:
--- Idézet ---Ha azt a 25 legbénább szuperhős listát - ami folytatódni fog, hála Fareknak - komolyan vennénk, biztos mindenki hőbörögne. Mert abban akkora blődségek vannak és lerí róla a hozzá nem értés.
--- Idézet vége ---
Molzo, én hőbörögtem is pontosan ezért. Lehet hogy túl komolyan vettem?
--- Idézet ---télleg, létezik, hogy TOM1 nem véleményezte a Bolondok Napi Angyalokat?
--- Idézet vége ---
Öööö.... nincs mentségem,Uram!
Fairlight:
Ellettrontva !!! Kvazár nincs benne a Shi'ar kontingensben...
+
Egykisingyenreklám: Kvazár eredete 2/2 a Comoron !!!
Micho:
--- Idézet ---HZs Bolondok Napi BA Special
--- Idézet vége ---
télleg, létezik, hogy TOM1 nem véleményezte a Bolondok Napi Angyalokat?
mi történt?
ja, és Galaktikus Viharral kapcs. ezt találtam
Fairlight:
De talán egy, kicsit... ...de Ave fan vagyok, szóval ennyire nagyon ne feketítsék őket... No mindegy...
Előzőnél kimaradt a rajz:
Hűderanda....Pedig Perez a kedvenc Dc-s rajzolóm...és a szinek is, a kimosott képregényt juttatják az eszembe...+ Egyhelyen reagálnak Bestia poénjára, amit az előző képkockán sütött el...na ott annyira kinézhetetlen, hogy meg mertem volna rá esküdni, hogy Fekete Párduc a poénkodó...ha nincs a reakció, akkor homályban maradok...
+ Ha más nem én értékelek még egy kicsit...
HZs Bolondok Napi BA Special
Borító: Ez nagyonjólett...
Bohóckodás: Ezt már értékeltem korábban, mivel ez az egyik kedvenc BA-kat is felvonultató sztorym...
Drágám, a Hiperatomikus-ágyú tönkrement: No, ez is egy szép kis darab...jót nevettem rajta... szórakozatató volt...(kicsit talán USA Ügynököt túlpörgették benne..."keressük szisztematikusan") + Itt már kijött az a 6-os létszám...
Fiúk kimenőn: No ez nem tetszett, nincs igazság...
Tűzmadaras: Nos ez inkább elgondolkodtató volt, mint vicces...de jó volt, pláne , aki ismeri, hogy Atlantisz miket nem kavart akkoriban...és mint itt rávilágítanak, feleslegesen...
De összességében jó volt...még Április elmúltával is ...
molzo:
Failright, nem vetted egy kicsit túl komolyan ezeket a dokumentációkat? Úgy kell hozzájuk álni, hogy poénból csinálták őket.
Ha azt a 25 legbénább szuperhős listát - ami folytatódni fog, hála Fareknak - komolyan vennénk, biztos mindenki hőbörögne. Mert abban akkora blődségek vannak és lerí róla a hozzá nem értés.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése