HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (933/1091) > >>

Gorgonita:
Részemről spoilerfüggő vagyok, úgyhogy jöhet mindkettő.    Maximum külön teszitek ki a leírásokat egy spoiler felirat / billentyű alá, azok miatt akiket zavar. Mivel a Marvel karik úgyis visszatérnek ha meghalnak én nem annyira a kifejlet, mint inkább a hangulat -és főképp a humor -miatt szoktam olvasgatni.
 Csak egy szuperhős történetben fordulhat elő:
- hogy a morcos Spidey kivágja a hetvenedik emeletről a piszkálódó Wolwit, aki ettől csak morcos lesz.
-hogy Buldózer csodálkozik, hogy hogy került az USÁ-ba, amikor az ütés előtt még Canadában volt.
-hogy az ókori irodalom egyik alakját Hyppolitát lazán Polly-nak szólítják.
-hogy Buldi és She Hulk egymásra talál, és a szó szoros értelmében szét...ak egy szobát.
-hogy Lény rosszul lesz, amikor a segélykérésére az F4 helyett Spidey érkezik, és támadóival együtt kérdezi hogy miért pont ő.
-stb, stb.  
 Szval ezek mellett nekem nem oszt nem szoroz, hogy megtudom-e a következő csapatösszeállítás, összeveszés, halálból visszatérés, stb meséjét idő előtt. Sőt valaki már igazán elspoilerkedhetné nekem, hogy honnan van fotonkardja is meg ébenkardja is a Lovagnak.

Micho:

--- Idézet ---Ugye egyik nagy sikerű újításunk itt a HálóZsákon az Angyalokkal kapcsolatban a különféle dokumentációk honosítása volt. Ugye az elején igazán változatos kiegészítő információkkal szolgálhattunk, de sajnos minden adatforrás véges, ezért egy ideje főleg "csak" karakter leírásokkal tudunk szolgálni.
--- Idézet vége ---
igen, azt hiszem én is, hogy már szinte minden elérhető érdekesebb Angyalos dokumentációt elkészítettük, és már csak a karakterlapok maradtak. én azt tudnám javasolni, hogyha a főbb/érdekesebb figurákat már bemutattuk, akkor itt a HZs-n rekesszük be a doksikat, mert az utóbbi időben az ADATTÁRRA amúgyis felmásolják tőlünk a karakterleírásokat, és szerintem nem tesz hozzá sokkal többet, ha itt a füzetek végén ugyanezt el lehet olvasni... sőt, időt és energiát spórolunk vele, ha csak az Adattárra mennek ki, és itt talán méggyorsabban kerülhetnek ki az új részek, mivel nem kell pepecselni a bandának a doksikkal. aztán ha időközben valami érdekesre bukkanunk, azt szerintem úgyis be-beszúrogatjuk majd.  

szam:
Én arra szavazok, hogy legyen a 80-as évek kalauza használva, úgyis azt szoktuk meg a Semices kiadványokból anno.

Farek:
Nos, most, hogy véget ért a Retro-hét, hamarosan folytatódik a GVH, szóval semmi csüggedés!   Azonban lenne itt egy kérdés, amellyel kapcsolatban minden kedves Bosszúangyal rajongó véleményére kíváncsi lennék. Ugye egyik nagy sikerű újításunk itt a HálóZsákon az Angyalokkal kapcsolatban a különféle dokumentációk honosítása volt. Ugye az elején igazán változatos kiegészítő információkkal szolgálhattunk, de sajnos minden adatforrás véges, ezért egy ideje főleg "csak" karakter leírásokkal tudunk szolgálni. (Amit a visszajelzések alapján szintén kedvel az olvasóközönség). Ezeket mindig igyekeztem az Aktuális TOHOTMU-kból szemezgetni. Azonban kénytelen vagyok azzal szembesülni, hogy ha ezt a hagyományt folytatjuk és mindig egy-egy kacsolódó karakter életrajzát tesszük közzé, akkor előfordulhat az, hogy az életrajz lelövi magát a történetet, amihez kapcsolódva közöljük (ahogy az már történt eddig is párszor, de még nem volt igazán zavaró), pláne, ha több részes. Továbbá ha a karakter visszatérő lesz, akkor jó előre lelő minden történetet, amiben szerepel. Különösen igaz ez a tervezett teljes Nyugati Parti Angyalok sorozat tekintetében. Igaz, hogy egy pár mondat nem helyettesít egy több részes történetet, de azért egy kicsit mégis.
Szóval, a kacifántos felvezetés után a kérdés: mi legyen ezentúl? Magyarul: hogyan tovább? Foltytassuk a legfrissebb karakterleírások történetével? Ne legyen dokumentáció? Vagy esetleg nyúljunk vissza, és használjuk a nyolcvanas évek TOHOTMU-it, amik időben sokkal közelebb esnek ehhez az időszakhoz?
Várom mindenki véleményét, hogy hogyan folytatódjon tovább a méltán közkedvelt és szeretett dokumentációs sorozat.

molzo:
A CoMor megtette a következő lépést a Galaktikus Vihar továbbgördülése érdekében. Ahogy a Kvazár #33 utolsó képkockájában áll: Folytatódik az Energikon 8-ban, a Hálózsákon.
Várom a folytatást.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése