HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (917/1091) > >>

Fairlight:
Üdv.

Most olvastam a #200-201-et ...szép munka...(később az értékeléssel is jövök....  )

Carol történetvonal...milyen igaz, valóban folytatódni fog a Vo.3-ban...a kedvenc történetemben...  

+ ide írom mert itt minden illetékes olvassa:

Ha az Ostromig tervezitek megcsinálni az Ave-t , van ott egy rész, ami szervesen kapcsolódik a Thor egyidejü számaihoz (amiben akkoriban a Bosszú Angyalai , F4 ek is szerepelnek)...

Ezeket a Thor részeket szívesen lefordítanám, csak szkenn/beíró kell hozzá...(akár egy Comor/HZS koprodukcióban...1 rész ide 1 rész oda...)

Jó történet, de elég szövevényes és eltart pár számon keresztül... és erre nincs most beíró kapacításom...

(AHHH pont egy beíró miatt húzódik a GVH is... )

No ha érdekel a dolog, szóljatok időben egyeztetés végett...

Fairlight

talgaby:
Hm, jó tudni. Életemben nem gondoltam volna. Akkor gondolom az a "tárgyalás", hogy most kinyírják nagy G.-t vagy sem. Hm, eltart vagy 2 oldalig... A #257 meg még három és fél számnyira van.
Hú, de sikeresen szétoffol(tat)tam az Avengers-topicot...bocsesz!

Micho:

--- Idézet ---AZ a Galactus-per?
--- Idézet vége ---
az utólag kiadott tpb-nek lett ez a címe, hogy Galactus-per, azóta így emlegetik ezt a történetet.

különben majd a #257-262-ben fog folytatódni a dolog.

talgaby:
AZ a Galactus-per? Na neee. Emlékszem vmi Negatív-zónás mizériára, Frankie kis kalandjára és Julie Angel komolyabb bemutatkozására, de perre hasonlító dologra nem. Fura.

Micho:

--- Idézet ---(Tényleg, a Galactus-per mikor kezdődik, mert én még mindig Negatív-zónás kalandokat fordítok...)
--- Idézet vége ---
szerintem már lefordítottad, a 242-től volt

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése