HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
talgaby:
Mivel Byrne continuity-mániás egy író, ezért gondolom csak addig cseszegette az Angyalok-szerkesztőt, hogy legyen. Vagy eleve így beszélték meg. Bár ha jól sejtem, akkor elintézik egy lábjegyzettel, mint ahogy "belsőleg" szokták, ha vki nem volt épp ott.
(Tényleg, a Galactus-per mikor kezdődik, mert én még mindig Negatív-zónás kalandokat fordítok...)
Micho:
--- Idézet ---Egyébként pedig kb. a 250-260-ik rész környékén kapcsolódik be és kezdődik el a nyugati parti sorozat, szóval lehet, hogy megvárom azt, hogy nagyjából egy időben fussanak a történetek
--- Idézet vége ---
szerintem ez így jó
amúgy érdekes, hogy a Byrne F4-ünk is majdnem párhuzamosan fut a mostani Avengers szállal
a következő Angyalok a #202 lesz, és mint Farek említette, ugrunk egyet a #211-ig, és akkor már csak pár szám lemaradásban vannak az Angyalok az F4-től egy kronológia szerint:
Avengers 218
Fantastic Four 243 (The Avengers and Dr. Strange join the Fantastic Four
in their battle against Galactus.)
Fantastic Four 244 (The Avengers aid the Fantastic Four in reviving the
defeated Galactus.)
Defenders 107
Avengers 219
Avengers 220
Avengers Annual 11
Tehát a HZs-n most a kövi F4 a #241 lesz, mire az kikerül, jön az Angyalok #211, így csak 5 szám lesz a különbség a Galactus-per környékére
tényleg, az Avengers címben lesz valami utalás a sztorira?
Farek:
--- Idézet ---Akkor ha jól értem, az eljövendő részekkel ki akarod tölteni a mostaniak és az Ostrom közötti üres foltot. Ez jó. De a Nyugati Partot is folytatod, vagy az most kényszerpályára került?
--- Idézet vége ---
Egyrészt igen, ki akarom tölteni az Ostromig tartó részeket, pár gynegébb és érdektelenebb kivételével, de utána is folytatni akarom, akár jóval 300 feletti részekig is. Szóval ez tényleg jó.
A Nyugati Partiakat nem adtam fel, folytatni akarom és fogom is, csak először azt szeretném, hogy a hosszú ínséges időszak miatt elszokott emberek visszatértjenek, és lássák, hogy van rendszeres BA frissítés. Aztán, amikor ez már jól beállt, és visszatért az olvasóközönség, valamint az olvasási kedv is, akkor belecsapok abba is. Egyébként pedig kb. a 250-260-ik rész környékén kapcsolódik be és kezdődik el a nyugati parti sorozat, szóval lehet, hogy megvárom azt, hogy nagyjából egy időben fussanak a történetek, és az esetleges kereszthivatkozások egyértelműek legyenek. De semmiképpen nem adom fel, mert a kedvenc BA címem.
talgaby:
Akkor ha jól értem, az eljövendő részekkel ki akarod tölteni a mostaniak és az Ostrom közötti üres foltot. Ez jó. De a Nyugati Partot is folytatod, vagy az most kényszerpályára került?
Farek:
Szi Regnar! Rég nem mláttunk errefel! Remélem, azért most már itt maradsz egy darabig megint.
Ja, a borítót többen kifogásolták, hogy lehetett volna valami monumentálisabbat is, mint egy rozzant kődarabot. De hát istenem, nem lehetünk mi a szerkesztők. Energikon jellemzésén igen jól szórakoztam
Ennek az időszaknak (80-as évek) a rajzai nagyon közel állnak a szívemhez, főleg a magyarul is megjelent Ostrom idején. Buscema nagyon szép dolgokat művelt az Angyalokkal, de már ez az időszak is tetszik.
A sztori meg olyan igazá nagyszabású jubileumi, ami szerintem nem feltétlenül a legjoibban sikerült történetük, de legalább hosszú, mint azt egy ilyen történetnek illik is. Annyit árdemes megjegyezni, hogy ez a vonal később, főleg az CoMor-on most futó Avengers vol. 3-ban még komoly hatásokkal jár. És legalább egy jó beszállási pont a történetekbe. Jön pár gyengébb rész (amivel nem is kínozlak benneteket, csak kaptok egy kis összefoglalót), de utána huzamosan nagyon jó történetek jönnek.
Megmondom őszintén, már nem emlékszem a Texas Instruments-es részre, de biztosan igazad van, bocsi. Remélem, ezeknél nagyobb hibát soha nem találsz.
Ja, és itt van a 201-es rész is, szóval ne felejtsd el azt is értékelni!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése