HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
talgaby:
Az nem a Monolit bosszúja volt? Mert akkor a "Monolit bosszúja" fantázianév alatt kell keresni az "m" betű alatt.
Micho:
--- Idézet ---Sziasztok segitséget kérnék
--- Idézet vége ---
Alfa magazin 1989 különszám.. a kepregeny.net-en megtalálod, de nem biztos, hogy ezen a címen van, keresd esetleg Marvel Extra vagy Bosszú Angyalai címszavak alatt.
kisboni:
Sziasztok segitséget kérnék kb 1994-ben jelent meg a haverom szerint az alfa magazin mellékleteként egy képregény bosszú angyalai + f4 +hulk + pókember együtt küzdöttek egy fáraó kinézetü emberke ellen (kb 15m magas volt) ha valaki tudná , hogy mi a cime illetve hol lehetne megszerezni vagy letölteni lécci segitsen elöre is kösszi.
talgaby:
Az F4-es csatlakozás jó volna, kialakulna egy szép kis összefonódás akkor a Marvel-részlegben. Léccilécci csináld meg!
(Ha minden kötél szakad és a CoMoron nagyon leáll a GVH, akkor ha szükséges, egy-két rész erejéig beszállhatok fordítói oldalon. Most még kicsit laza az egyetem...)
Farek:
--- Idézet ---Most olvastam a #200-201-et ...szép munka...(később az értékeléssel is jövök.... )
--- Idézet vége ---
Gyere csak, várunk sok szeretettel
Igen, tudom, az Avengers 249-ről beszélsz. Nos, megmondom őszintén, mivel igazából Thor története és ellenségei játsszák a főszerepet, ezért nem terveztem a kapcsolódó címeket honosítani, szóval részemről nincs akadálya. De amennyiben nem sikerül megfelelő beírót találnod, akkor én 'könyörtelenül' megyek tovább és nem várom meg a kapcsolódást.
A GVH meg nagyon elszmorít. Ha nagyon nem meg, akkor add át, és mi megpróbáljuk befejezni, hogy ne lógjon a levegőben. De sajnálnám, ha nem tudnátok folytatni.
Micho: Épp azon gondolkozom, hogy - a második ugrás alkalmával 4 részt hagyjak ki (egyben Szellemlovas vendégszerepel, egyben pedig Molekulaember és Ezüst Utazó), vagy csak 1-et. Szóval lehet, hogy szépen becsatlakozunk az F4-hez... De valószínűleg csak 1-et fogok, ami nagyon töltelék.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése