HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
nickfury:
Az új Moonknight képregények amiket FAnAtiC honosít azok jók. Nagyon idegesitő karakter? Nálam azthiszem Ms.Marvel.
Farek:
--- Idézet ---
--- Idézet ---...a Marvelnél feltűnő leginkább ellenszenves karakterrel!
--- Idézet vége ---
Nofene, Punisher vendégszerepel?
--- Idézet vége ---
Tessék, Talgaby, itt van hát a korábban már említett szereplő!
Nem tudom, ki hogy van vele, de számomra Holdsárkány talán az egész Marvel Univerzum legnagyképűbb és legidegesítőbb szereplője. Hozzá képest még Thanos is csak egy szerény és halk szavú kiscserkész, legalább is ami az arcát illet. És mindezt egy olyan karaktertől, akit Rick Jones (akit szintén nem szívlelek, de a Spidertom oldalain megjelent Csodakapitány - szia Kaine - képregényben egészen elviselhető volt) is képes sakkban tartani egy walkmannel. És ezennel meg kell hogy emeljem a kalapom a Marvel alkotói előtt. Nem mindennapi, hogy egy kitalált képregénykarakter kiváltsa belőlem azt az érzést, hogy legszívesebben olyan bevernék neki, hogy az is hülye lenne, akinek elmeséli. De Holdsárkánytól még a lábam is ökölbe szorul. Komolyan mondom, miközben fordítottam ezt a részt, az ideg majd szétvetett az arcától.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy kinek mi a véleménye erről, illetve van-e ennyire utálatos karakter számotokra a Marvelnél?
Zerit:
Frissülés!
Bosszú Angyalai v1 #211
Fairlight:
Ezt majd a Comoron tudod meg valamivel azután, hogy kijöttél a 250-el...
Addigra talán meglesz hozzá egy másik alapozó történet is, és a beíró helyzetem is rendeződik...
Annyit igérek, hogy kemény egy kozmikus sztory lesz !
Farek:
--- Idézet ---
--- Idézet ---...a Marvelnél feltűnő leginkább ellenszenves karakterrel!
--- Idézet vége ---
Nofene, Punisher vendégszerepel?
--- Idézet vége ---
Ugyan már! Punisher maximum idegesítő, de nem ellenszenves. Majd meglátod.
Fairlight: ja, szóval a másik. De hát őt megszopatják a 250-ben és eltűnik a fenében, nem? Persze nyilván visszajön, hiszen Marvel, de hogyan?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése