HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (912/1091) > >>

Farek:
Talgaby, mit vétett ellened a Megtorló? Keresztbe tett a csládnak és beszennyezte a becsületedet?  

Akit én még alapvetően ki nem állhatok, az Rick Jones a "mindenbe belekotyogok, mert fasza gyereknek hiszem magam, aztán jól megsértődök, amikor a szuperhősök - teljes joggal - letolnak és kihagynak mindenből" és Namor a fenenagy "sértett főúri méltóság vagyok" hozzáállásával.
De akkor is Holdsárkány a csúcs.

pepo05:
Ja bocs. Azt hittem, hogy Frank Castle7 a Megtorló. És jól hittem!

talgaby:
Hmm, átnéztem kétszer is azt a hsz-t, de én Frank nevét akkor is csak egyszer látom ott...

pepo05:

--- Idézet ---Ó, és lehagytam Frank Castle-t.
--- Idézet vége ---
Ja. Kábé négyszer említetted!

talgaby:
Nono...Moon Knight az a Holdlovag, hímnemű, fehérbe öltözött (egykori) milliomos és oplyaboy, önjelölt igazságosztó, akiről meg Farek, az Moondragon, aki nőnemű, tök kopasz, kicsit(?) magasan hordja az orrát ésmindig akkor van ott valahol, amikor nagyon nem kéne.

Idegesítő karakterek? A demagóg J. Jonah Jameson, a Megtorló, az összes begyöpösödött agyú mutánsellenes neofasiszta hajlamú szónok Strykerrel az élen, a Megtorló, Kardfogú, akinek többnyire elég egysíkú a gondolkodásmódja ("belezzük ki!"), a Megtorló, többségében az Ultimate-karakterek, élükön a Fury-AmKap-Carol Denvers háromszöggel, a Megtorló és persze az igazi Ms. Marvel, aki úgyszintén egy fennhéjázó nőszemély tud nem gyakran lenni. Ó, és lehagytam Frank Castle-t. Nos, többnyire ők.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése