HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Fairlight:
Farek: nem-nem...a másik figura kell a #250-ből... ...hogy Kvazár később izzadjon egy nagyot...szal, nem a már kintlévő #1-2-ben... ...mert pont ő lesz az, akit szépen körülírtak...
talgaby:
--- Idézet ---...a Marvelnél feltűnő leginkább ellenszenves karakterrel!
--- Idézet vége ---
Nofene, Punisher vendégszerepel?
Farek:
--- Idézet ---A #250-et meg nagyon várom Farek, mert amíg ott valaki nem , addig Kvazárnak később a saját sorozatában nem lesz kit....
--- Idézet vége ---
Ja, ja, értelek. Nálatok Kvazár már találkozott vele
Köszi mindenkinek a dicsérő szavakat. Szerintem is jó ez a történet, és tényleg nem egy sablonos megoldással győzték le Ultront. De volt pár dolog, amitől egy kicsit elborult az agyam. Pl. az 5. oldalon, amikor Vas elmondja, hogy Ultron milyen kemény, meg az adamantium mekkora egy übertáp dolog, és kibírja egy hidrogénbomba találatát is, akkor mi a fenének kell kitárt karral, Krisztus pózban tetszelegnie? meg a 13. oldalon, amikor Ultron gratulál Starnak, hogy milyen okos, hogy belebújt Vasember páncéljába. Ehhez a fordításnáél csak annyit fűztem: "Aha. Ultron meg ennyire ostoba. Ha ez így lenne, akkor a saját cipőjét nem tudná befűzni, nem hogy a világot leigázni, meg mindenféle ügyes robotokat építeni. Ja, hogy nincs cipője? Lényegtelen."
Valamint 15. oldal, amikor Vasember leforrasztja a páncélterem ajtaját. Aha. Ahelyett, hogy bemenne és elpusztítaná a kütyüt. Nem lett volna egyszerűbb? Na jó, azt mondjuk elfogadom, hogy Tony tudatos énje itt működött egy kicsit, és meg akarta hagyni a lehetőséget a többieknek, hogy megtalálják őt.
De természetesen nem az Angyalok ellen akarok beszélni, hanem mellettük. És a következő szám is igen érdekes lesz, ráadásul a számomra a Marvelnél feltűnő leginkább ellenszenves karakterrel!
Fairlight:
GVH .... .... kb. 3 * -ra kell írnom...a GVH ügy nem rajtam múlik...hanem beíró kérdés...én lefordítottam a dolgokat....szal köszi, de nem fogom a már elkészült munkáimat sutbadobni...
No a Thor projectet meg majd meglátjuk...
A #250-et meg nagyon várom Farek, mert amíg ott valaki nem , addig Kvazárnak később a saját sorozatában nem lesz kit....
Ryder:
Behozom a lemaradásomat:#201
Bosszú Angyalai #201 szerintem:
Kezdem az elején:Az eleje a legjobb!
Bepillanthatunk a csaták utáni órákba, Thorék szemetet szednek, ilyenek.Ez nagyon bejött.Ebben a számban szokatanul sok a civil, akivel még dumálnak is az Angyalok!
Haláliak a Vasember-Tony Starkos dolgok, de a legjobb kép mikor beleshetünk Vas búravédője alá és láthatjuk a pontos időt!Az mekkora!
Mindenkinek van valami remek beszólása!
Mikor már valami kezdett kialakulni, láttam, hogy "A Következő számban.....".Mondon, na nemárhogy vége!Mindössze 15 kép volt ez a rész?De nem, pfuu, mégsem lett vége!
Azután csak mégjobb lett.Jarvis idős korára való tekintet nélkül elpüfölt egy gengsztert, Kapitól vett leckéinek hála!
Szóval nagyon nagy rész volt!Köszönet érte!
#202 szerintem:
A borítóról ezúttal hiányzott a jóöreg Marveles felkonferálós szöveg, de nembaj.
Megin' az elején:az 1.oldalon a "mesélő" aszongya:"...a 3cm vastag hőálló üvegfal betörik...", na most komolyan ki ellen volt ez?Talán csak a BA rajongó kislányoktól védte meg "a föld leghatalmasabb szuperhőseit" És Sólyomszem majdnem káromkodott egyet,de üvegszilánk repülhetett a szájába, mer gyorsan abbahagyta.
A 7.oldal szuper:Vízió milyen ünneprontó feleségével szemben, aki megis dorgálja azért!Aztán a csók!
Aztán jönnek a misztikusabb részek, Vasember hangfelvétele, aztán ahogy kiiktatja Sakrlát Boszit, kezd emelkedni a hangulat!Hál'istennek Jarvis agya megint helyén van.Dettó mint Darázsé, úgyhogy a végén minden jóra fordul, pedig már kezdtem reménykedni, hogy egy jókis 2részes BA-val lesz dolgunk, de nem.No, ez sem baj, mert egy újabb remek sztorival lettünk gazdgabbak, köszönjűűk!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése