HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
beigli69:
Sajnálom hogy kimaradtak ezek a részek, de sebaj, örülök hogy legalább összefoglaló van, ez azért segít. A 211 hatalmas . cskaígy tovább (remélem hetente egy mindig lessz)
.
.
.
.
A kimaradtakra ugye abszolút nincs esély ?
Ryder:
Megkésve bár de törve nem, Avengers #211 szerintem:(rímelett láttátok? )
Nos, elég sok részt kihagytatok-tál, de ezt a a kétoldals összefoglalóval sikerült pótolni, ez jó dolog.
Ebben a részben Amerika Kapitány nemvolt szimpatikus.Azért, mert valami faszi száz évvel ezelőtt hozott egy törvényt -ami simán megváltoztatható- mért kell megtartani?Nem volt jó banda így 8an?(vagy hányan is voltak ebben a korszakban?).
Ráadásul senkinek nem volt ínyére, szóval nemértem.Elmentek a legjobb szereplők, és helyettük jött egy akit nemcsípek.
Amúgy a sztori jó volt, maga a főgonosz valóban ellenszenves, a képi világgal sincs semmi baj.
Jokasztával gondolom még fogunk találkozni, mint gonosz(?), remélem ezt is magyarul olvashatjuk majd legalább olyan remek honosítás keretében mint amit a szóban forgó részben műveltetek(tényleg hogyhogy ennyien szegődtek Farek mellé?).
Tehát már várom a következő részt, remélem Tigra minnél hamarébb eltávozik.
Bestiának szebb volt a szőreee!
pepo05:
Szerintem a Megtorló ipsét nem kell komolyan venni, aztán már egész elviselhető.
Namort viszont én sem bírom.
Farek:
Igen, azt hiszem Kaine-nek már kifejtettem pár szóban a véleményemet Rick Jones-ról. Bár, ahogy korábban említettem, az ő oldalán felkerült CSODAKAPITÁNY sorozatban egészen tetszett a hozzáállása szóval egyértelmű, hogy nagyban függ az íróktól.
Nem tudom, nekem nincs igazán bajom az Ultimate Carollal. Legalább is eddig. Egy kötelességtudó fapicsa, de ez nem igazán zavar. És egész jó fej volt az Ultimate Extinction-ben, amikor Sue-val vitatták meg az UFO fiújáról szóló híreket.
Talán az ért nincs bajom vele, meg mondjuk JJJ-vel, mert úgy érzem, hgoy ez valahol egy felvett póz, ami mögött lapul valami emberi. Viszont Holdsárkány simán seggfej és kész. Ő ilyen, és nincs mögötte semmi.
talgaby:
Farek: Nem nagyon szeretem az öncélú erőszakot. Na jó, gyűlölöm. AMit meg Frank csinál, már régóta ez. Szinte minden Marvel-képregényt le lehet általában nagy vonalakban zanzásítani 1 mondatba, ez nála a "Bemegy, fejbelő, továbbál."-ban merülne ki, kicsit sarkítva. És a mai napig nem értem, hogy ebben mi a jó az embereknek (lehet, hogy az, hogy egyre véresebb és véresebb az egész?). Nem mondom, hogy rengeteg sztoriját olvastam, de eddig egy crossover kivételével egyik se tetszett (és ez még enyhe vélemény). És az a crossover is csak a humora miatt, de arról se Frank tehetett.
Ez a Rick Jones-elmélet érdekes. kaine-nel megosztottad már? Namorban a nagy képe tényleg idegesítő, de nagy átlagban én elviselem, sőt, a Fanzine-on is futó sorozata nekem kifejezetten tetszett. Holdsárkány meg...nos, ő Holdsárkány. Kellett egy ilyen karakter is (nem lehet még JJJ se ott mindenütt )
Tényleg, ha Holdsárkány ennyire irritál, akkor mit mondasz az Ulrimate Carol Denversre? Mellette amaz egy igazi tündibündi imádnivaló cukorfalat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése