HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (901/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord ---Üdv HZS-csapat!Köszönöm a mindörökké képregényt.Jó munka volt,várom a folytatást!!
--- Idézet vége ---
Szívesen. Ha elég sok jó kisfiú lesz, akkor majd jön.  

--- Idézetet írta: menyus80 ---Sziasztok!Köszönet azért hogy vége a sztrájknak és a Mikulás hozta Avengersért.Avengers a legjobb!Legalábbis nálam.Tudom hogy nem ide tartozik de Holló már nem lesz?Az MGS és Hellspawn is jöhet.
--- Idézet vége ---
Valóban a legjobb, nálam is. De ne fogd vissza magad, nyugodtan fejtsd ki bővebben a véleményed pl. a Mindörökkéről  
A többi kérdéssel kapcsolatban sajnos nem tudok válaszolni, próbáld a saját témájukban.

menyus80:
Sziasztok!Köszönet azért hogy vége a sztrájknak és a Mikulás hozta Avengersért.Avengers a legjobb!Legalábbis nálam.Tudom hogy nem ide tartozik de Holló már nem lesz?Az MGS és Hellspawn is jöhet.

SithLord:
Üdv HZS-csapat!Köszönöm a mindörökké képregényt.Jó munka volt,várom a folytatást!!

Troll:
ööö... Frissülés! A Bosszú Angyalai - MINDÖRÖKKÉ

Sepi:
Köszönetet szeretnék mondani Dórika és Farek krampusznak, valamint a HZs stábnak a Mikulás alkalmi frissítéshez.  Azonnal neki is ugrok és elolvasom (bár éppen most kezdtem bele a 089-től kezdődő és 097-ig tartó történetfonalba, de az még várhat). Amint végeztem vele írom is a véleményem. Addig is ezer köszönet.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése