HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (902/1091) > >>

talgaby:
Nem mintha egyébként is annyira rohannánk az MC2-vel. Úgyhogy ráér.

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby ---
--- Idézet ---Viszont itt az A-Next-es felvetésekre adott válaszokat olvasgatva rájöttem, hogy az az a része az Angyaloknak, illetve az alternaítvájuknak, amit nem nagyon ismerek. Szóval jöhetnek a honosítások, bárki is értük a felelős
--- Idézet vége ---
Ööö... igazság szerint abban reménykedtünk, hogy az MC2 Angyali részét Te vállalod... Póklány és a két kapcsolódó minije az enyém, mintha már vki jelezte volna az igényét az F5-re is, csak egy Angyali fordító kellene...

--- Idézet vége ---
Huh-huh. Kemény. Megpróbálom valmikor beilleszteni. De kellene hozzá egy beíró, meg nekem még egy rakás szabadidő.   Szóval ha be is vállalom, akkor is biztos, hogy csak a jövő év elejétől.

talgaby:

--- Idézet ---Viszont itt az A-Next-es felvetésekre adott válaszokat olvasgatva rájöttem, hogy az az a része az Angyaloknak, illetve az alternaítvájuknak, amit nem nagyon ismerek. Szóval jöhetnek a honosítások, bárki is értük a felelős
--- Idézet vége ---
Ööö... igazság szerint abban reménykedtünk, hogy az MC2 Angyali részét Te vállalod... Póklány és a két kapcsolódó minije az enyém, mintha már vki jelezte volna az igényét az F5-re is, csak egy Angyali fordító kellene...

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi ---Hmmm.... Valahogy sejtettem. De egyébként mostanában nagyon rákaptam az Angyalokra, úgyhogy lesz még egy-két hozzászolásom és köszönetnyilvánításom. Remélem nagyon nem fogjáktok megunni.
--- Idézet vége ---
Ne aggódj, abból soha nem elég.  

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek ---Sepi: Ugye? Én mondtam!   Vízió megjelenése szerintem az egyik legjobb dolog volt az Angyaloknál, csípem a karaktert, a dolgait és a képességeit is.
--- Idézet vége ---
Hmmm.... Valahogy sejtettem. De egyébként mostanában nagyon rákaptam az Angyalokra, úgyhogy lesz még egy-két hozzászolásom és köszönetnyilvánításom. Remélem nagyon nem fogjáktok megunni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése