HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
Végre sikerült elolvasnom mai bokros teendőim közepette az Avengers Forevert. Most így elsőre nehéz megfogalmazni a benyomásaimat az első három számról (főleg, hogy nem szeretek úgy elemzést írni egy történetről, hogy még nem látom át az egészet).
Így elsőre nagyon vegyesek az érzéseim erről a minisorozatról. Jó is volt meg nem is . Mint azt már Troll bejelentése előtt is írtam, pont most kezdtem bele ennek a történetnek valamilyen szinten az előzményének tartott Avengers 089-től 097-ig tartó történet olvasásába is, ezért még vannak szürke foltok amik szükségesek lehetnek ennek a történetnek a teljes megértéséhez. Már azoknál a történeteknél is az volt az első érzésem, amit ebben már rögtön a legelső pillanatban éreztem. Pontosan az, hogy nem igazán értem, hogy egy ilyen történetet miért pont a Bosszú Angyalainak kell átélniük. Mert hát igazából akik ilyen dolgokba szoktak keveredni, azok a Fantasztikus Négyes. Valamint már az is egy kicsit ámulatbaejtő, hogy miért kell több idősíkból összeszedni az Angyalokat a világ megmentéséért. Gondolom ez majd megválaszolásra kerül a folytatásban, de nekem eddig ez eléggé zavaros. A másik dolog amit nehezen értek, hogy Kang és Immortus miért ilyen gyarló módon küzdenek egymással: jelentőségmentes, karakternélküli az időhöz és térhez nem kötött harcosokkal. Mondjuk valószinűleg ezzel akarták érzékeltetni a hatalmas csatát ami köztük zajlik, hiszen egy az olvasó számára érdektelen embertömeg pusztulása nem okoz traumát.
A másik nagy gondom a történettel, hogy az ilyen történetek, melyek legyenek bármennyire is jelentőségteljesek a világ és az univerzum számára, egyáltalán nem hoz semmilyen változást a hősök mindennapi életében. Minden folytatódik tovább, mintha mi sem történt volna, maximum csak akkor kerül elő, hogy valami kisebb dolgot kell megmagyarázni.
De mint mondtam nekem ezek most csak az első benyomások. Még nagyon az elején tartunk a történetnek, és lehet, hogy később már nem lesz ennyire zavaros. Majd kiderül ha így lesz, hiszen a folytatáshoz is írok majd véleményt.
Addig is köszönet érte mégegyszer Dórika és Farek krampusznak . Kiváncsian várom a folytatást.
Farek:
--- Idézetet írta: kaine ---Már nemigen van időm monitoron olvasni, de az Avengers Forevernek örülök. Csak remélem semmi Csodakapitány...
--- Idézet vége ---
Ja, és még hiszel a Mikulásban is? De képzeld oda, miközben olvasod
OFF: De megértem a fájdalmadat, hiszen a Póki&Macs különszám második részének egyik hivatkozásában szerepelt, Luke Cage, azaz Power Man, magyarul ERŐEMBER!!! (Igaz ugyan, hogy nem Izomember, de már ez is valami!) ON
Különben meg akkor töltsd le, nyomtasd ki - nagylelkű leszek, nem muszáj színesben - és akkor olvashatod papíron.
kaine:
Már nemigen van időm monitoron olvasni, de az Avengers Forevernek örülök. Csak remélem semmi Csodakapitány...
Dórika:
--- Idézetet írta: talgaby ---A jó kislányokat így kirekeszted? (Vagy evidensnek veszed, hogy ők cak jók lehetnek?)
--- Idézet vége ---
Bizony-bizony, a kislányok mindig jók Épp ezért minden lány, aki elolvasta az angyalokat, írjon ide róla! (A többi képregényről is természetesen a maga topikjában!) A fiúktól pedig kérni sem kell, hiszen ő kérés nélkül is ontják majd nekünk a hozzászólásokat! Mivel ti is mind jók akartok lenni Ugye?!!!!
talgaby:
--- Idézet ---Szívesen. Ha elég sok jó kisfiú lesz, akkor majd jön.
--- Idézet vége ---
A jó kislányokat így kirekeszted? (Vagy evidensnek veszed, hogy ők csak jók lehetnek?)
--- Idézet ---A többi kérdéssel kapcsolatban sajnos nem tudok válaszolni, próbáld a saját témájukban.
--- Idézet vége ---
A középsőre a válasz az, hogy még lesz. A Hellspawn is szerintem folytatódik még. A Holló viszont passz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése