HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (899/1091) > >>

joegery:
Hali!

Köszönet a A Bosszú Angyalai - MINDÖRÖKKÉ-ért remek volt!!!!

Gery

Pontositok iszonyat jó volt!!!!
tejes katogok hogy mi lesz a folyt.....

Gery

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby ---Farek, ez alapján én azt tanácsolnám majd, hogy a JLA/Avengerst jó ideig jegeld ez után. Ha itt zavarja az embereket a különböző idősíkokból jött Angyalok, akkor nem tudom, mit mondanának ott, különösen a végső csatánál...
--- Idézet vége ---
Ja, valószínűleg igazad van. Bár itt is lesznek problémák...

Ja, és a Tony Stark-os kérdésedre a válasz: arról nem tudok, hogy hirtelen megöregedett volna, ha történt ilyen, az valószínűleg a saját füzetében történt, de (SPOILER) a lényeg, hogy különböző manipulációk hatására Tony megkattant, és megölt pár embert, köztük a tiszteletbeli BA-t, Rita DeMara-t, vagyis Fullánkot is. Hogy megállítsák - mivel egy Stark szintű zsenienk egy másik Stark szintű zseni kell - egy alternatív vonalból elhoztak egy fiatalabb, 18 éves Starkot. Az időset legyőzték, illetve feláldozta magát, és egy darabig a fiatal volt Vasember, amikor is jött Onslaught, akik ellen látszólag mind feláldozták magukat. Azonban, mint az közismert ("Közismert? Safranek, maga gúnyolódik velem!"   ), igazából a kis Franklin Richards egy zsebuniverzumot teremtett és oda rakta a hősöket. Csakhogy mindenkit olyan állapotába, amilyennek ő emlékezett rá. Vagyis Starkot felnőttként, Sólyomszemet teljes értékű hallással, Darazsat pedig emberi, és nem félig rovarszerű formájában. Ott aztán élték az életüket, egészen a visszatérésig, amikor is rájukszakadt a valóság. A konklúzió, hogy ugyan a Franklin által alkotott felnőtt Tony tért vissza, de gyakorlatilag mindhárom életére emlékszik (eredeti, fiatal, Heroes Reborn), szóval nagy a kavar.SPOILER vége

talgaby:
Farek, ez alapján én azt tanácsolnám majd, hogy a JLA/Avengerst jó ideig jegeld ez után. Ha itt zavarja az embereket a különböző idősíkokból jött Angyalok, akkor nem tudom, mit mondanának ott, különösen a végső csatánál...

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi ---Valamint már az is egy kicsit ámulatbaejtő, hogy miért kell több idősíkból összeszedni az Angyalokat a világ megmentéséért. Gondolom ez majd megválaszolásra kerül a folytatásban, de nekem eddig ez eléggé zavaros.
--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: Gorgonita ---Hőseink különböző idősikból való előrángatása szintén kihívás elé állíthatja a csapattal még csak ismerkedő új olvasókat, így csak a már meglévő rajongókat célozhatja.
--- Idézet vége ---

Hm, kicsit meghökkentem így az első reakciókon, mert nekem az egyik kedvenc történetem, de aztán rájöttem, mi a baj. Való igaz, hogy aki még csak pár BA történetet olvasott, az egy kicsit elveszettnek érezheti magát. És megmondom frankón, ebbe így bele sem gondoltam. Bocsi. De természetesen bárkinek szívesen segítek az események megértésében, ha már így belecsaptunk a lecsóba.
Az pedig, hogy érthetetlen, miért is kellett különböző idősíkbéli Angyalokat összehozni? Hm, amennyire emlékszem, a történetben azért egy kicsit lesz jelentősége, míg a kiadók szempontjából meg gondolom, valami olyasmi volt, hogy dobjunk egy rendkívülit, aztán meg dől a lé  

Azért remélem, hogy a folytatás majd jobban elnyeri a teszéseteket, meg azokét is, akik még csal olvasták, de nem jeleztek.

Gorgonita:
Forever.

Negatívumok:

Eléggé túlinformált a sztori. Negyedórás leírások arról, hogy ki mekkora kavarógép a főgonoszok közül, de az igazán hatásos mondat, Kang és Immortus ugyanaz a személy, önmaga ellen vívja harcát csak a második füzetben írattatik le. Az olvasó aki nincs képben skree-skrull stb ügyekben, ásítozik az evolúciós csatatervek útvesztőjében is, hisz nem értheti ki mit akar.
 Hasonló a helyzet a csatajelenetekkel is. Oldalas elemzések a karakterek képességeiről, az ellenséges időtlen seregekről, de egy percig sincs miért izgulni. Személytelen ellenség nem fog hősöket legyőzni, és a főmókusok sem, amíg öndicsőítő monológjaik végére nem érnek. Azzal meg még elvannak pár szám erejéig. Az utolsó csatát át is lapoztam...
 Hőseink különböző idősikból való előrángatása szintén kihívás elé állíthatja a csapattal még csak ismerkedő új olvasókat, így csak a már meglévő rajongókat célozhatja.

Pozitívumok:

Hőseink életük rossz pillanataiban kerülnek ebbe a pro-Exiles helyzetbe, gondjaik miatt szerethetőek. Kár hogy egyetlen vészhelyzet és nem egy Exileshez hasonló cím miatt verbúválódtak.
 Jók a rajzok.
 Darázs csinos.

Szvsz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése