HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (898/1091) > >>

talgaby:
Hm, kösz. Magamtól sose jöttem volna rá.

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby ---Ó, és a puszta kíváncsiság hajt, de ezt vki dekódolná nekem:
--- Idézet ---tejes katogok hogy mi lesz a folyt.....
--- Idézet vége ---
Mert ez így számomra iciri-picirit teljesen érthetetlen...  
--- Idézet vége ---
Szerintem arra gondolt, hogy teljesen kattog, hogy mikor lesz a folytatás. Ez valami olyat jelent, hogy be van pörögve, be van indulva.

Frogen:
Jó ez az újabb BA. Durva sztori, zsír rajzok, kérünk még!

talgaby:
Hm, most látom Farek válaszát. Ez alapján inkább úgy tűnik, öszekeverte a kettőt. Vagy még Stan Lee se tudja.  
--- Idézet ---Nna annyira azért nem volt rossz, hogy az Avengers vs. JLA-t jegeljük miatta.
--- Idézet vége ---
Ott oldalanként cserélődik a végefelé a gárda fele, egyedül talán 2 ember az, aki a legelejétől a legvégéig ott van. Úgyhogy mindenki döntse el maga.  

(Btw, Farek, Te komolyan meg akarod csinálni az Avengers - The Endet (Last Avengers sztori)? Eléggé... elvont egy dolog, történetre, de képi világra főleg (a szereplők felét fel se ismertem, csak mikor megmondták, kik is lennének valójában). Bár Te tudod...  )

+++

Ó, és a puszta kíváncsiság hajt, de ezt vki dekódolná nekem:
--- Idézet ---tejes katogok hogy mi lesz a folyt.....
--- Idézet vége ---
Mert ez így számomra iciri-picirit teljesen érthetetlen...

Gorgonita:
Nna annyira azért nem volt rossz, hogy az Avengers vs. JLA-t jegeljük miatta.   Supermant csak megismerjük, ahogy Thor haját tépkedi, miközben Batman megeszi Kap pajzsát sajtos sonkás feltéttel.    
 Egyébként a Marvelnek van néhány olyan jópofa gonosza, mint a ez legfőbb Intelligencia, Moyo vagy a Mandarint segítő Pöffeteg, akik a Star Wars vagy a Farscape maszkmestereinek is dícséretére vállnának. Most már Kangot-Immortust is bírom. Jó volt a Power Packban és a Young Avengersben is.
 Nekem nem is annyira a Forever sztorijával, mint inkább a lassú kibontásával volt bajom. Az első füzet végén még semmit se lehetett érteni. Ehelyett az utolsó képkockán megjelenő csapatra bízták, hogy eladja a második számot.
 Elsőre nekem olyan volt, mint amikor a Beyond! indult. De gondolom idővel tisztul a kép, mert valahogy csak el kell jutni az elején látható AA légiókig. Így legalább együttérezhetünk a szereplőkkel. Ők se vágják mi a pálya. Mi se.  
 Az viszont meredek volt, hogy csak úgy beálltak Kang zászlaja alá, egy ilyen erőtlen indoklás után.
 Egyébként meg -tudomisén. Csak véleményezek itt, de lehet hogy csupa hülyeséget írok.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése